Kinderwelzijn   

Aangemaakt door :

Stichting Ontwikkeling Speeltuin De Hoge Neer

Locatie:

Etten-Leur, Nederland

24 juli organiseert Mabuhay Self Defense een sportmiddag in de speeltuin. De hele opbrengst van deze dag is voor de speeltuin stichting. Met de opbrengst van deze dag willen we de speeltuin beter toegankelijk maken voor kinderen met een handicap zodat er straks nog meer kinderen genieten van de speeltuin!


Speeltuin De Hoge Neer is de leukste gratis speeltuin van Etten-Leur en omstreken. De speeltuin is ruim opgezet en voorzien van veel groen. Er is een kleuterplein voor de allerkleinsten, een zand en water gedeelte, wippen, schommels en klimtoestellen zodat iedereen zich prima kan vermaken.

De speeltuin stichting zorgt voor het ontwikkelen en behouden van de speeltuin. Dit doen we met allemaal vrijwilligers en we zijn afhankelijk van donaties en sponsoren. Wil jij ons helpen om de speeltuin nog leuker te maken? We zijn blij met elke donatie, groot en klein. Dank je wel en hopelijk tot ziens in de speeltuin!

€ 56

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.