Natuur & milieu   

Aangemaakt door :

Yessica Lammers

Locatie:

Placencia, Belize

Ik ga 4 tot 8 weken op vrijwillige basis meewerken om het zeeleven te beschermen, data aanleveren via onderzoek en de stranden van plastic ontdoen. ReefCI biedt de kans iets te kunnen betekenen voor het behoud van zeeleven en daarmee ook de wereld wat beter te maken. Help jij mee dit te realiseren?!

De zee bedekt 70% van de aarde en heeft een grote invloed op hoe wij (kunnen) leven.

Het is een grote voedsel- en zuurstofbron voor mens en dier. Als er iets in dat ecosysteem verandert, heeft dat grote gevolgen voor al het leven.


Ik ben een dierenvriend, houd van natuur en vind het prachtig om dieren in het wild te zien.

Sinds ik duik en mij bewust ben van de functie van de oceaan, ben ik het onderwaterleven meer gaan waarderen en gaat mij het behouden van het zeeleven erg aan het hart.

Als 'Marine life conservation assistent' bij ReefCI heb ik de mogelijkheid onder andere onderzoek te doen naar de gezondheid van het koraal, walvishaaien en leeuwvissen.

Reef Conservation International heeft als missie de oceanen te beschermen door middel van onderzoek, actie en belangenbehartiging. Dit bereiken ze door hun voortdurende beschermingsprogramma's, onderwijs en marine onderzoek.Via de volgende site kun je meer lezen over het project: https://www.volunteerworld.com/nl/volunteer-program/marine-life-conservation-assistant-in-belize-placencia


Wil jij ook graag mooi leven willen zien tijdens het snorkelen en duiken?

Of wil jij graag een steentje bijdragen aan de wereld van morgen?

Help dan mee en doneer! :)€ 85 van € 6.500
1.3% gefinancierd

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.