Gezondheidszorg   

Aangemaakt door :

vrienden van Cees

Locatie:

Zwolle, Nederland

Mijn naam is Cees Hummelen, ik ben 47 jaar, getrouwd met Esther en vader van 4 kinderen. In juni 2018 heb ik de diagnose maagkanker gekregen. Door uitzaaiingen is geen behandeling mogelijk die op genezing gericht is. In Duitsland is er de mogelijkheid voor dendritische celtherapie. Erg kostbaar en hoopgevend

Mijn naam is Cees Hummelen, ik ben 47 jaar, getrouwd met Esther en vader van Elze Marijn, Annelot, Lieke en Douwe.

In juni 2018 heb ik de diagnose maagkanker te horen gekregen.

Door uitzaaiingen in verschillende klieren is er in Nederland geen behandeling mogelijk die op genezing gericht is. Afgelopen periode heb ik 6 zware chemokuren gehad en nu doorlopend lichtere kuren icm immunotherapie. 

Daarnaast doe ik veel niet reguliere behandelingen.

In Duitsland is er de mogelijkheid voor dendritische celtherapie. Het is een vorm van immunotherapie waarbij de afweercellen van het lichaam gestimuleerd worden afweerstoffen te maken tegen de kankercellen met als doel deze op te ruimen.

De verwachting is dat dat minimaal 4x moet gebeuren. In Nederland zit deze behandeling nog in de onderzoeksfase, waardoor het geen standaard behandeling is.

Het is een erg dure behandeling waarvoor geen vergoeding wordt gegeven.

Voor deze behandelingen is er zeker een bedrag van 30.000 euro nodig.

€ 33.422 van € 30.000
111.4% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.