Maatschappij   

Aangemaakt door :

IWNG Rotterdam

Locatie:

Rotterdam, Netherlands

Internationale vrouwennetwerkgroep Rotterdam


In 2018 ontmoetten we elkaar via deze Facebook-groep, op zoek naar menselijke verbinding in onze nieuwe (of niet zo nieuwe) thuisstad. Af en toe hebben we samen geluncht en gedineerd en soms hebben we een helpende hand geboden bij een samenwerkende bijeenkomst.


Begin 2019 hebben we het geïntensiveerd: we hebben ons eerste grote netwerkevenement georganiseerd, we hebben een website gelanceerd en we hebben contact gezocht met andere groepen en organisaties om onze missie van vrouwen die vrouwen ondersteunen te promoten.


Het jaar is nog niet voorbij! We willen nog steeds meer lunches, meer diners, meer workshops, werkuitjes en een groot zomerfeest organiseren! We willen je helpen het beste leven te leiden als een internationale vrouw in Rotterdam, of dat nu is door professionele ontwikkeling, ondernemersbegeleiding, persoonlijke groei of iets daartussenin.


Om ons allemaal te helpen onze doelen te bereiken, vragen we een kleine gunst van u: een donatie om ons te helpen de volgende sprong voorwaarts te maken. Door onze inspanningen te ondersteunen, kunnen we een officiële Stichting worden die veel meer biedt dan alleen een Facebook-groep. Met jouw hulp bouwen we een gemeenschap van vrouwen op die niet alleen kunnen overleven, maar ook kunnen gedijen!Korte termijn doel:

Om een stichting te worden voor ons grote zomerevenement op 22 juni. De kosten voor het opzetten van een notaris en Stichting bedragen ongeveer € 700 incl. Btw. Zodra we een officiële Stichting zijn, kunnen we meer mogelijkheden bieden om onze groep te ondersteunen en samen te werken! Alle donaties boven dit bedrag zullen direct worden gebruikt om onze langetermijnvisie te realiseren.


Lange termijn visie:


Om een wereld te helpen creëren waarin vrouwen:


-zijn in staat om hun stam te vinden en een gemeenschap op te bouwen waar ze ook werken en wonen

-worden gewaardeerd om wie ze zijn in plaats van wat ze doen

-steun ontvangen zonder oordeel of vergelijking

-Samenwerken met andere vrouwen in plaats van te concurreren

-de middelen en ondersteuning hebben om te gedijen in het dagelijkse en professionele leven

- in staat zijn om een succesvol evenwicht te vinden tussen het persoonlijke en professionele leven


Of u nu een bedrag van € 5 of € 50 kunt doneren, wordt zeer op prijs gesteld !!


Uw gift kan ook als volgt worden toegepast op een IWNG-lidmaatschap:

€ 25 + IWNG T-shirt

€ 75 + IWNG T-shirt en roze lidmaatschap juli 2019-december 2019

€ 125 + IWNG T-shirt en paars lidmaatschap juli 2019-december 2019

€ 200 + IWNG T-shirt en Passion Membership juli 2019-december 2019


U kunt meer informatie vinden over International Women's Networking Group op:

IWNG.nl

Lidmaatschap Informatie: https://www.iwng.nl/memberships/


Contact:

[email protected]


* Als u uw donatie wilt toepassen op een IWNG-lidmaatschap, stuur dan uw gegevens (naam, e-mail, t-shirtmaat, enz.) En donatiebedrag naar de bovenstaande e-mail.International Women's Networking Group heeft uw hulp nodig! Door uw gift kunnen wij ons registreren als een officiële Sticthing. Op deze manier kunnen we onze leden een hoger serviceniveau bieden, terwijl we een sterke gemeenschap van vrouwen blijven ontwikkelen die niet alleen willen overleven, maar ook gedijen!
€ 215 van € 483
44.5% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.