Vrouwenemancipatie   

Aangemaakt door :

Kaya S.

Locatie:

, France

Hallo,


Ik heb vandaag besloten om je hulp te vragen omdat ik geen keus meer heb. Ik heb enorme schulden en weet niet meer wat ik moet doen.


Alles begon een paar jaar geleden met een huwelijk met de verkeerde persoon. De man van wie ik hield, bleek een narcistische viezerik te zijn die tot de bruiloft het spel van de goede man speelde. Het was zo'n schok om elke dag een beetje meer van zijn gewelddadige gedrag te ontdekken. Ik ben niet bereid u alle details te geven van het lijden dat ik heb doorgemaakt, maar toch moet ik u een beetje uitleggen om te begrijpen in welke inzinking ik zit.


Ik ben 3 jaar geleden met deze man getrouwd, maar helaas was dit een grote fout. De man die ik kende veranderde kort na de bruiloft en zorgde ervoor dat ik een hel werd. Hij gaf me het gevoel dat ik me alleen maar kon gedragen zoals hij wilde. De psychologische onderdrukking die hij op me had was raar. Ik voelde me zo eenzaam en hulpeloos. Elke avond wenste ik dat het het einde was en huilde ik gewoon.

Hopelijk vond ik op een dag de moed om tegen hem op te treden en maakte ik een einde aan alles. Ik verliet het huis en vroeg een echtscheiding aan. Het duurde lang om de scheiding te krijgen, omdat hij niet wilde loslaten.


Nu ligt deze relatie achter me, maar ik leef nog steeds de gevolgen ervan. Ik was inderdaad zo stom om die man terug in de tijd te vertrouwen en leningen aan te gaan om de bruiloft te betalen en een appartement te huren, alle benodigde spullen te kopen. Destijds besloten we dat ik de lening zou nemen omdat het voor mij gemakkelijker was om het te krijgen. Maar het was de bedoeling dat we het elke maand samen zouden betalen. Ik had er geen seconde aan gedacht dat er iets mis zou kunnen gaan, dus nam ik het maar aan.

Nou, uiteindelijk ging alles mis en ben ik nu alleen om alle schulden te betalen. Hij weigerde daar na de bruiloft volledig over te praten en ook van de scheiding kon ik niets krijgen. Eigenlijk was ik zo ziek van alles dat ik wilde dat het snel zou eindigen. Dus ik had niet de moed om te vechten. Ik wilde hem gewoon niet meer zien.


Ik ben eindelijk van hem verlost, maar ik leef nu in een andere hel. Ik heb altijd van jongs af aan gewerkt, maar ik ben op een dood spoor beland. De schuld is in de loop van de tijd juist opgestapeld vanwege de kosten voor de echtscheiding en voor het vinden van een ander huis. Zelfs als ik werk en een salaris heb, is het niet genoeg. Ik betaal nu alleen mijn huur, mijn lening en mijn rekeningen. Ik heb nauwelijks genoeg te eten, het staat op rood staan. Ik stik, ik weet niet wat ik moet doen om deze schuld af te betalen, zodat ik gewoon een normaal leven kan leiden, waar ik werk en eet. En ik wil niet eens meer. Maar zo kan ik niet doorgaan. Ik kan niet ziek zijn omdat ik geen volledig salaris zou hebben en dat kan ik me niet veroorloven. Ik ben bang dat ik uiteindelijk ook mijn huis verlies en dakloos word.


Ik weet dat dit geen goede zaak is, zoals humanitaire hulp of iets anders, maar ik heb niemand tot wie ik me kan wenden. Dit is de laatste oplossing die ik kon bedenken. Ik hoop dat je me een beetje kunt helpen. Ik zou jullie allemaal zo dankbaar zijn. Ik wil niet dat deze ene fout mijn leven kost.


Bedankt voor de minuten die je hebt genomen om een stukje van mijn verhaal te lezen.

€ 40 van € 35.000
0.1% gefinancierd

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.