Ondernemerschap   

Aangemaakt door :

Joey & Noëlle ...

Locatie:

, Nederland

Manon, de eigenaresse van deze prachtige zaak waar ontzettend veel families in Limburg, maar ook ver daarbuiten prachtige herinneringen van aan de muur hebben hangen.

Na jarenlang keihard te hebben gewerkt voor haar ‘’kindje’’ de fotostudio, slaat de coronacrisis ongenadig hard toe..


Een jaar zonder bruidsfotografie, communicantjes, evenementen en schoolfoto’s. Groepsvorming is verboden dus grote familiefoto’s blijven uit.. 1 maand, 2 maanden… Nu al bijna 1 jaar later is de rek eruit!

Manon nam een half jaar geleden het besluit om meer tijd vrij te maken voor haar gezin. Ze verkocht de zaak met een huurkoop overeenkomst maar kreeg hier op korte tijd al meer ellende mee dan dat het haar vrije tijd bracht.. De zaak is gestript en moet weer volledig in oude staat worden teruggebracht, net nu de coronacrisis al zo hard toesloeg. En net zoals zoveel sectoren vist ook de fotostudio achter het net als het op overheidssteun aankomt.


Manon vecht nu op volle kracht terug. En wij willen fotostudio AB graag een hart onder de riem steken en écht alle kleine beetjes helpen!

Na regen komt zonneschijn, en hopelijk helpt dit erbij.

Zodat iedereen na deze crisis weer kan genieten van een prachtige herinnering op canvas

of fotopapier.


Liefs,

Joey & Noëlle

€ 1.000 van € 1.000
100% gefinancierd

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.