Maatschappij   

Aangemaakt door :

marius adrian denes

Locatie:

Carei, Romania

Hallo mooie harten! Op 27 februari 2022 verwoestte een explosie 16 appartementen in de stad Carei, Roemenië, provincie Satu-Mare. Vier mensen stierven kort na de explosie en 11 mensen raakten ernstig gewond.

De explosie vond plaats als gevolg van ophoping van aardgas in een van de appartementen, waarbij gas de belangrijkste verwarmingsbron is in de stad en het hele land.

Helaas heeft het gasbedrijf zijn verantwoordelijkheid afgewezen en de verzekeringsmaatschappij heeft ook alle betalingen afgewezen....16 gezinnen die een aantal van hun familieleden hebben verloren, wonen nu op verschillende locaties waar de huur wordt betaald door het stadhuis.

Het trieste is dat het stadhuis de huur maar voor 6 maanden zal betalen, de families de huur niet kunnen betalen... ongeveer 500.000 euro....

Het benodigde geld voor de wederopbouw van hun huis is enorm, maar elke gedoneerde cent zal helpen om de huur voor een andere dag te betalen... en op een dag zullen ze misschien een nieuw huis hebben.

Help alstublieft, elke cent telt! Dank u allen! God zegene u!

€ 0

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.