Dieren   

Aangemaakt door :

Irina Dancheva

Locatie:

Sofia, Bulgaria

Lieve vrienden,

Dit is het verhaal van de Bulgaarse kat Elin die momenteel vecht tegen FIP. Hij was een zwerfdier dat ik tot twee weken geleden voerde toen ik merkte dat hij duidelijk onwel werd en zijn algemene gezondheid achteruitging. Ik bracht hem naar de dierenarts en na een aantal onderzoeken werd de diagnose FIP bevestigd. Nu zit hij al op dag 11 van de behandeling met GS, de enige beschikbare en reeds bewezen efficiënte behandeling voor katten met een FIP-behandeling. En gelukkig gaat het goed met hem. Het is inderdaad erg duur, de prijs van een injectieflacon voor ongeveer 2,5 dagen behandeling varieert maar is minimaal 55 dollar. Hij zal ongeveer 35 injectieflacons nodig hebben voor de kuur van 84 dagen, aangezien de gebruikte hoeveelheid medicatie toeneemt met zijn gewicht.

Ik heb echt hulp nodig om zijn behandeling financieel te dekken, want het is een aanzienlijk bedrag voor mij. Als hij niet wordt behandeld, zal de ziekte zich ontwikkelen en dodelijk eindigen. Hij verdient zijn kans op leven en toekomst als een geliefde kat met zijn eigen gezin.

Help alstublieft, elke donatie wordt zeer, zeer gewaardeerd!

€ 0 van € 1.500
0% gefinancierd

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.