Noodhulp   

Aangemaakt door :

Stichting cWAT

Locatie:

Netherlands, Netherlands

De Stichting cWAT, en hun vrijwilligers, lossen zaken op waarvoor de Politie niets meer kan of mag doen. De doelstelling is om slachtoffers van onder andere Stalking, Chantage, Internationale kinderontvoering en Vermissingen te helpen en de eventuele daders bloot te stellen met bewijs en op te laten pakken.

Mensen in ons eigen land kunnen uw hulp heel goed gebruiken!


De Stichting cWAT, en hun vrijwilligers, lossen zaken op waarvoor de Politie niets kan of meer mag doen. De doelstelling van de stichting is om slachtoffers van onder andere Stalking, Chantage, Internationalekinderontvoeringen Vermissingen te helpen en de eventuele daders bloot te stellen met bewijs en op te laten pakken. 


Deze slachtoffers hebben veelal geen (voldoende) financiële middelen om zelf een dergelijk soort onderzoek te betalen, dat vinden wij totaal onacceptabel, en daarom vragen we u vriendelijk om hulp - al is het nog zo klein. 


Helpt u alstublieft de stichting cWAT!

Help onze stichting en doe goed voor de medemens, doneer! Help ze vandaag nog en doneer eenmalig of liever nog elke maand. 


Waarom altijd steun aan buitenlandse 'goede doelen' terwijl er in Nederland ook ernstige gevallen zijn die hulp nodig hebben!


Laat als persoon of bedrijf zien dat ook u doneert aan dit soort gevallen! 


Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.