Dieren   

Aangemaakt door :

linda olde Bolhaar

Locatie:

, Curaçao

Ik; 50 jaar dat moet gevierd worden. Ipv een feestje zamel ik geld in voor de dieren van Curacao. Voor Rescue Paws en Alle Hadoc. Geld voor sterilisatie en om Nexgard en Comfortis te kopen om de dieren een iets betere kans op overleving te geven. De zgn karpattenziekte veroorzaakt door teken maakt veel slachtoffers.

50 jaar !!! 

Dit jaar op 28 mei wordt ik 50 en ik heb lang getwijfeld of ik wel of geen feestje zou gaan geven. Voor diegene die me kent (en ook zichtbaar hier op FB) ik houdt wel van een feestje en ik vindt het leuk iets bijzonders te organiseren. De afweging die ik moest maken was voor mij; enerzijds een feestje of anderzijds het geld dat een feestje zou kunnen kosten reserveren om weer iets goeds te kunnen doen voor de dieren. 

Koffie, deze week, met een bijzonder iemand bij de Passage in Rijssen heeft me doen besluiten om idd wel iets speciaals te organiseren maar geen feestje. 

In april ga ik weer naar Curaçao. Dit eiland heeft me in de grip; niet omdat ik het zo mooi vidnt maar omdat de dieren daar mijn hart hebben gestolen. 

Ze hebben hulp nodig. Dit heb ik zelf gezien, ervaren en gevoeld. Al jaren probeer ik een klein stukje van dit leed te verzachten op diverse manieren daar ter plekke en hier in Nederland. Hiermee moet en wil ik perse verder gaan. Steriliseren staat voorop maar medische hulp is ook hard nodig. 

Ik heb zelf een bedrag gereserveerd voor sterilisatie; daarvan kan men een aantal honden en katten helpen. Maar er lopen zoveel dieren op straat en daarom vraag ik jullie om me mee te helpen cq me iets voor mijn verjaardag te geven cq te doneren cq over te maken. 

Diegene die liever geen geld geeft maar een "cadeautje" mag dit ook doen dmv het opsturen van Nexgard (honden 10-25 kg) of Comfortis (katten tot 5 kg). Teken zijn een enrstig probleem en ze schaden de gezondheid van de dieren enorm; overlevingskansen op straat maar ook in de opvang worden groter door het voorkomen van deze zgn Karpattenziekte. Wil je dit doen dan mag je me een PB sturen en dan geef ik je het adres. 

Eea zal ik persoonlijk overdragen aan RPC en Alle Hadoc, zij weten wel waar en hoe het in te zetten en eventueel (mocht er veel ingezameld worden) te verdelen. 

Ik hoop dat de dieren op een klein beetje extra hulp van jullie kunnen rekenen. Alvast heel heel heel erg bedankt.

€ 405

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.