Dieren   

Aangemaakt door :

Celine Spekkers

Locatie:

Amsterdam, Nederland

Hoi mijn naam is Celine eind dit jaar hoop ik te verhuizen en diverse diersoorten te kunnen redden en op te vangen op mijn kleine boerderijtje. Zelf heb ik ervoor gekozen om touw producten te maken en deze te verkopen om te helpen in de kosten voor medicatie. Helpen jullie mee?

Goedendag,

 

Leuk dat je een kijkje neemt op inzamelings pagina.

Mijn naam is Céline Spekkers, 23 jaar oud en woon in Amsterdam.

Samen met mijn paard Jetalito rij ik barrel race, een tijd geleden wou ik via "Reins For Rescues" in Amerika een paar reins kopen.

Van de opbrengst van de reins redde Christina paarden en andere dieren en verzorgde ze daarvan, dit leek mij super leuk om zo een paar reins te kopen voor het barrel racen en haar hierin te steunen, ik had regelmatig contact met der voor vragen (ik had nogal veel vragen haha).

Helaas ging de koop niet door omdat het verzenden naar Nederland zo duur was dat het voor mij niet meer leuk was.

Na nog een paar keer contact gehad te hebben heb ik besloten om zelf mijn teugels te maken, dit pakte zo goed uit dat dit een uit de hand gelopen hobby werd.

 

Nu hebben we te horen gekregen dat de koop van onze kleine boerderij doorgaat.

Natuurlijk nemen we dan ook dieren erbij, voornamelijk klein vee.

Zelf kom ik regelmatig op facebook en andere media websites veel dingen tegen over mishandelde, achtergelaten en gedumpte dieren die voor dood achter gelaten worden of naar de slacht worden gebracht omdat ze niet kunnen wat de huidige eigenaar van ze verwacht.

Ik wil dus de dieren niet zomaar kopen maar ga ik deze dieren die gered moeten worden een 2e kans geven door ze te redden en op te vangen op de boerderij, want dit verdienen ze.

Ik hoop dat mijn producen en deze inzamelijk me hierbij ook echt gaan helpen want god mag weten wat die dieren mankeren, maar opgeven doen we niet, we gaan door tot het eind en blijven altijd eerlijk tegenover ze.


Help dieren die gered moeten worden, geef ze een 2e kans!

doneer en red een dier, blijf op de hoogte via de mail van alle updates van de dieren en kom zeker een keertje langs.

met jouw donatie help je bij de juiste verzorging die de dieren en kunnen wij ze geven wat ze nodig hebben

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.