Gezondheidszorg   

Aangemaakt door :

Daniel Armando Poelstra

Locatie:

Villa de Mayo, Argentina

Mijn naam is Daniel Armando Poelstra, hoogleraar informatica. Op 12/02/2013 werd bij mij een diepe veneuze trombose (DVT) in mijn onderste ledemaat (linkerbeen) vastgesteld, ik heb 11 (elf) dagen in het ziekenhuis gelegen.


De symptomen waren een grote zwelling in het linkerbeen, vergezeld van hevige pijn.


Toen, op 07/02/2014, had ik een tweede ziekenhuisopname, voor de periode van 7 dagen, ik merkte dat ik op mijn linkerbeen donkere, rode, uitslag-achtige vlekken had en een zeer ruwe en warme huid, ik voelde veel van verbranding en jeuk, het was een gegeneraliseerde infectie (Erysipelas), veroorzaakt door micro-organismen, bacteriën die profiteren van een tekort aan de bloedsomloop.


Daarna heb ik van april 2014 tot december 2020 3 (drie) medische centra bezocht, specialisten in flebologie en aandoeningen van de bloedsomloop.

Ze behandelden me met Daflon 1.000 mg, 2 tabletten per dag, dat is een venotonic, verbetert de bloedcirculatie, venotone injecties in het linkerbeen, pressotherapie, carboxytherapie om te helpen bij de genezing van zweren, antibiotica om nieuwe infecties in het linkerbeen te voorkomen.


Maar vanaf januari 2021 zie ik een verslechtering van mijn been, zwart worden van de huid, het verschijnen van meer rode vlekken, andere bruine, en de pijnen beginnen sterker en frequenter te worden.


Ik had 4 (vier) afleveringen van varicorrhagie (massale en sterke bloeding uit spataderen). Ik verloor veel bloed, mijn leven was behoorlijk in gevaar, op een keer viel ik bijna flauw.


Dankzij de vroege komst van de ambulance kan ik vandaag live zijn en schrijven.


Ik had verschillende spataderzweren, die pijn deden en veel last van me hadden, één duurde lang om te genezen (1 jaar en 4 maanden). Ik heb momenteel een spataderzweer, de foto laat het zien, meer dan 4 maanden, het doet niet genezen, het doet constant veel pijn.


Eindelijk kon ik een hypermodern centrum en innovatie en uitmuntendheid in flebologie-lymfologie vinden, een vaatchirurg met uitgebreide ervaring, ervaring en kennis, stuurde me enkele onderzoeken (angio-tomografie) en daar bleek dat ik tenminste een verstopte inwendige ader heeft, wanden verdikt en verwijd van verschillende inwendige aderen, voornamelijk linker bilaterale bekkenvaricocele, klepregurgitatie


Hij vertelde me dat bij een operatie een incisie wordt gemaakt in het bekken aan de linkerkant, een katheter wordt ingebracht en aan het einde hiervan een stent, een apparaat dat werkt als een balg, uitzet, samentrekt en de ader afsluit te openen.


Hij vroeg me om een flebografie-cavografie-onderzoek om precies te weten welke ader of aders zijn afgesloten, de grootte van de stent die moet worden geplaatst en ook wat voor soort restauratie aan het linkerbeen moet worden gedaan, het is een herstellende operatie.


Momenteel ben ik in een NOODGEVAL, veel constante pijn in mijn linkerbeen, de zweer geneest niet, de dokter vertelde me dat hij niet zal genezen, totdat ik een operatie heb ondergaan en de obstructie van de interne aderen voortduurt.


Bijna de hele tijd lig ik en een beetje zit, dit is niet het leven, vaak huil ik ontroostbaar, denk aan mijn vorige leven, actief, sport, ga naar mooie plekken, geniet van lesgeven en heb een goede relatie met de studenten , vormen nuttige burgers voor de samenleving.


De situatie is dat hoe eerder ze mijn studie doen en me gaan opereren. Het trieste en oneerlijke is dat ik geen geld heb om deze trieste en pijnlijke realiteit te veranderen.


Ik zou in het ergste geval de amputatie van mijn linkerbeen kunnen krijgen, ik ben de enige steun en hulp van mijn 78-jarige moeder, die weduwe is, ik ben enig kind, alleenstaand. Ik vraag dat nederig degene die me kan helpen en het wil, met wat hij kan, een einde maken aan deze hel van pijn, angst.


¡¡..Mijn beste wensen voor succes voor jullie allemaal, mogen jullie je doelen bereiken, en ik stuur een dikke knuffel en succes voor jullie allemaal..!!

€ 0 van € 30.000
0% gefinancierd

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.