Noodhulp   

Aangemaakt door :

Help Dalyan

Locatie:

Dalyan, Turkije

Ondanks dat het toerisme langzaam weer een beetje op gang komt, hebben nog heel veel mensen geen werk. Hotels, bars en restaurants hebben veel minder personeel nodig dan normaal en vele villa's zijn leeg. Help ons hen te helpen. Voor slechts 14 euro kunnen we al een familie van 10 dagen eten voorzien. Teşekkürler!


Help ons om de inwoners van Dalyan door de Covid-19 periode heen te helpen!


We zijn enorm overweldigd door alle gulle donaties in mei maar moeten helaas weer om hulp vragen. De situatie is ernstiger dan we tijdens de start van deze voedselpakketten-actie (begin mei) hadden ingeschat.


Ondanks dat het toerisme langzaam weer een beetje op gang komt, hebben nog heel veel mensen geen werk. Hotels, bars en restaurants hebben veel minder personeel nodig dan normaal en vele villa's zijn leeg. Heel veel huishoudens in Dalyan hebben geen inkomen meer en het spaarpotje is op.


Inmiddels hebben we al ruim 1000 voedselpakketten verspreid in samenwerking met de lokale autoriteiten. Voor ongeveer 12 euro kunnen wij een huishouden steunen en van een voedselpakket voorzien. In het pakket zitten de meest essentiële producten zoals bonen, rijst, spaghetti, tomatensaus, olie, pastasaus, etc. waar een gezin gemiddeld 10 dagen van kan leven. Ze krijgen periodiek ook een klein pakket met wat vlees en kip zodat ze ook de nodige proteïnen binnenkrijgen. De box is voorzien van een boodschap die zegt: "dit is gegeven vanuit liefde door je vrienden in Dalyan en daarbuiten". De wijkverantwoordelijken (muhtars) en gendarma helpen ons om te bepalen bepalen welke gezinnen steun nodig hebben en krijgen.


Help ons a.u.b. om hen door deze periode heen te helpen. We zijn eeuwig dankbaar en dat geldt ook voor de families die we nu kunnen helpen. Teşekkürler!


Stay safe & healthy en hopelijk zien we elkaar snel weer in het prachtige Dalyan!


Dalyan Covid-19 Food Fund

(gecoördineerd door de JIKS-familie-steun-groep, Dalyan Tusev, lokale bedrijven en inwoners. Zodra deze crisis voorbij is, zal de JIKS-steungroep zoals zij altijd al doen de lokale en afgelegen dorpsscholen blijven ondersteunen)€ 2.483 van € 4.000
62.1% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.