Maatschappij   

Aangemaakt door :

COMMEN.

Locatie:

Utrecht, Nederland

Op COMMEN. lees je over mentale gezondheid, maar dan anders. Alle verhalen zijn geschreven door mensen die weten waar ze over schrijven, voor mensen die weten waar ze over lezen. Rauw, persoonlijk en eerlijk: daar staan we voor.


COMMEN. is een website over mentale gezondheid op alle vlakken. En dan niet het soort website dat je teleurgesteld achterlaat met een paar vage tips. COMMEN. gaat verder en brengt rauwe, persoonlijke, pijnlijke, ontroerende en vooral herkenbare verhalen, die geschreven worden door mensen die weten waar ze het over hebben. Hiermee biedt COMMEN. een platform aan duizenden Nederlanders en Belgen voor wie elke dag een gevecht met de wereld, zichzelf en hun hoofd is. Waar 'raar' zijn normaal is en waar taboes niet bestaan. Dat doen we niet alleen in tekst, maar ook in video.


We gebruiken donaties alleen om COMMEN. in leven te kunnen houden en te ontwikkelen. Denk dan aan dingen als hosting of bijvoorbeeld het kopen van materialen om video's of andere content mee te maken. We zullen er geen bedrijfsuitje naar Aruba of een Rolls Royce van de zaak van kopen, beloofd. We betalen er zelfs onze redacteuren niet van, elke cent wordt goed besteed.

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.