Gezondheidszorg   

Aangemaakt door :

Kristijan Todorovski

Locatie:

DO, Germany

Hallo, ik heb bijna 6 jaar last van de ziekte van Late Lyme, dit heeft me ertoe gebracht om artritis en cysten overal in het lichaam te ontwikkelen.


Voor behandeling moet ik het ziekenhuis in Frankfurt, Duitsland bezoeken om de bacteriën en stamceltransplantatie te verwijderen. De totale regeling kost ongeveer 30.000 euro, de totale kosten zullen bekend kunnen worden na de eerste sessie van de behandeling, die zal beginnen nadat ik 22.000 euro heb betaald. Help me alstublieft in deze crisis, het is een noodtoestand! Heel erg bedankt.
Bezoek mijn blog voor meer informatie: https://cutt.ly/ltdnh9T


Hallo mijn naam is Christian Todorovski, Woonplaats: Dortmund, Duitsland. Leeftijd 23. Er was een wijziging in mijn herstelplan. Het ziekenhuis dat ik veronderstel te gaan in Frankfurt is gesloten, maar nu heb ik een nieuw ziekenhuis gevonden dat goedkoper is dan voorheen. Bekijk mijn blog voor meer informatie: https://cutt.ly/ltdnh9T
€ 0 van € 5.000
0% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.