Gezondheidszorg   

Aangemaakt door :

Rolando Mardi

Locatie:

, IndonesiaChelsea is een zesjarig kind, ze is een mooi, sterk en vriendelijk kind. Ze heeft als doel dokter te worden, omdat ze mensen die ziek zijn wil helpen. Op zeer jonge leeftijd moet ze worden aangetast door lymfatische leukemie. Chelsea onderging al chemotherapie in 2019, maar werd opnieuw door artsen geadviseerd om verdere chemotherapie te nemen.

De vader van Chelsea werkte alleen als contractmedewerker bij een bedrijf en zijn moeder was een kleine handelaar. Terwijl ouders medicijnen moeten kopen die niet onder de ziektekostenverzekering vallen. Dit is een obstakel omdat de kosten erg hoog zijn om hun baby te helpen. Omdat Covid-19 Chelsea's vader en verschillende mensen in zijn kantoor moesten worden ontslagen omdat het bedrijf waar hij werkte niet in staat was om werknemerssalarissen te betalen. Alle ingezamelde gelden worden gebruikt om medicijnen te kopen die niet gedekt zijn en om alle rekeningen te betalen die in rekening worden gebracht.

De Chelsea-familie heeft nu hulp van ons nodig om Chelsea te helpen, zodat hij zijn doelen kan bereiken. Bedankt allemaal voor de vrijgevigheid en steun die is gegeven om Chelsea te helpen.


Chelsea is nog maar een zesjarig meisje, ze is een geweldige jongen. Al op jonge leeftijd moest hij vechten tegen leukemiekanker. We hebben alles ter wille van de verkoop verkocht, dus dure medische kosten die niet onder de zorgverzekering vallen.
€ 0 van € 15.000
0% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.