Maatschappij   

Aangemaakt door :

Hannah Ama Boakye

Locatie:

Obomeng, Ghana

In de mystieke bergen van Kwahu, zijn we een prachtig centrum aan het creëren, een thuis voor de jeugd van Kwahu en de bredere lokale en internationale gemeenschap. Jij kunt helpen dit centrum een realiteit te laten worden!


Ben je benieuwd naar meer? Maak je geen zorgen! Lees verder om meer te weten te komen over dit project:


Het Kwahu Sanctuary Centrum zal drie verschillende gebouwen hebben. We zijn begonnen met de bouw van het eerste gebouw! Dit centrum wordt een plek waar mensen kunnen samenkomen, deelnemen aan evenementen, verbinden met de natuur, creëren, leren, helen en groeien .


1.Hieronder vind je een korte video van 4 minuten met afbeeldingen en hoe het idee van het centrum er kwam. Er zijn twee video's dus je kan de Nederlandstalige video kiezen als je wil.


2. Ga voor meer informatie naar mijn website (je moet deze link kopiëren en plakken): https://nl.amaboakye.com/kwahu-center-ghana


Op m'n website vind je de Pitch Deck (14 slides met wat informatie over het Centrum) en een achtergronddocument als je meer details over ons project wil lezen ;-)


Het is een eer om te weten dat je de tijd neemt om er meer over te weten te komen. Deel met anderen, geef een donatie, stuur goede vibes, ...! Alles wat mogelijk is voor jou!


Als je een donatie wil geven, zal de website je voor fooi vragen. Je kan ook op 'anders' klikken en de fooi invullen die jij wil geven. Zelfs 50 eurocent of 1 euro werkt!


Hartelijk bedankt om dit prachtige jeugd- en gemeenschapscentrum mee te verwezenlijken!


BEDANKT!!!!


Liefs,

Hannah Ama Boakye

€ 3.757 van € 58.000
6.5% gefinancierd

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.