Maatschappij   

Aangemaakt door :

Abir Memmadi

Locatie:

, Algeria

Een thuis voor jou

Als student loop ik altijd langs vluchtelingen uit Mali en Syrië en zei tegen mezelf: "hoe kunnen ze al die hitte aan? Ook zonder water?"

Dus kwam ik op het idee om een opvanghuis voor vluchtelingen (geen tenten) te bouwen dat alle voorwaarden heeft die een huis zou kunnen geven; water, voedsel, gezond, warm bij koud weer en koud in zomerdagen, zelfs banen en dokters.

En daarvoor heb ik financiële hulp nodig en moet ik mijn land bewijzen dat dit project niet alleen het land maar ook alle mensen in nood zou helpen.


Algerije opent deuren voor vluchtelingen van over de hele wereld, maar ze leven in straten zonder levensomstandigheden, A Home for You is een opvanghuis voor vluchtelingen dat een huis voor hen zal zijn, speciaal voor hun kinderen, we zullen hen gezondheidszorg bieden, onderwijs, voedsel en andere diensten zelfs banen om hun leven op te bouwen.
€ 0 van € 30.000
0% gefinancierd
97 dag(en)

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.