Kunst & cultuur   

Aangemaakt door :

Annalie van Doorn

Locatie:

Ede, Nederland

Supporten jullie deze gepassioneerde, arme, verstrooide, halve wereldreizigster a.k.a upcoming designer to be in het verwezenlijken van haar droom???

Ik heb altijd gejojood met 2 dromen. Reizen en mode. Deze 2 dromen combineren is dan ook een van mijn grootste uitdagingen geweest. 


Jeetje wat heb ik gestruggled om het ‘juiste’ te doen. Tot dat ik alles los liet en dacht:” ik ga lekker mijn horizon verbreden”. En dat heb ik gedaan! Ik heb zoveel cultuur gesnoven, inspiratie op gedaan en mijn wereld nog rijker gemaakt met mijn reizen. 


Toen ik terug kwam van mijn laatste reis wist ik ook niet zo goed wat ik met mezelf aan moest. Ik wilde namelijk een nieuwe reis, maar dan nu met mijn grootste passie. Mode.

 

En ineens kreeg ik dit gestoorde telefoontje of ik op zoek was naar een nieuw doel. Of ik samen met een groep ontwerpers in juli een eigen collectie wil maken en showen tijdens de ‘Haute Couture Paris Fashion Week’. 


Mijn gedachtes gingen alle kanten op; Ik kan haute couture niet eens goed uit spreken, ik ben platzak en genoeg andere redenen waarom dit dood eng is. Maar wat een perfect timing. Feel the fear and do it fucking anyway! 


Ik heb nu namelijk een nieuw doel en dat is, met mijn passie voor mode, beginnen aan deze nieuwe reis. De uitdaging is gigantisch, maar als er iets is waar ik van houd, dan is dat het wel. Ik wil het aller aller aller beste uit mezelf halen en om deze reis te rocken heb ik jullie hulp nodig!!! 


Supporten jullie deze gepassioneerde, arme, verstrooide, halve wereldreizigster a.k.a upcoming designer to be in het verwezenlijken van haar droom??? 

€ 1.262 van € 1.111
113.6% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.