Kinderwelzijn   

Aangemaakt door :

Andrea Hudacsek

Locatie:

, Hungary

Ik wil de aandacht vestigen op een probleem dat ons leven onmogelijk maakt en de steun vragen van mensen die willen en kunnen helpen.

Ik woon in Boedapest, Hongarije en voed mijn 5-jarige autistische zoon alleen op. Ik doe mijn uiterste best om ervoor te zorgen dat mijn kind niets tekort komt en alle kansen krijgt op een gelukkig en vervuld leven. Ik heb een mislukt huwelijk overleefd, waaruit mijn eerste kind is bevallen, die nu een verantwoordelijke jongvolwassene is die zijn studie afrondt. Hij woont niet meer bij mij, maar ik heb zijn hand niet losgelaten en ik ondersteun zijn studie en zijn financiële zaken.

Mijn fulltime baan is de zorg voor ouderen. Ik werk in de publieke sector voor onrealistisch lage lonen die niet eens onze maandelijkse uitgaven dekken. Ik probeer over te werken, om extra werk te krijgen, maar het lukt me niet dat iemand na de kleuterschool voor mijn autistische kind zorgt. Ik kan niet op mijn familie rekenen omdat de weinige familieleden die ik nog heb honderden kilometers verderop wonen. Ik kan een babysitter niet betalen. Ik kan niet rekenen op de vader van het kind omdat hij ons heeft verlaten. Hij heeft in het verleden zijn aandeel in de opvoeding en verzorging van het kind niet eerder op zich genomen en ook zijn gedrag en levensstijl hebben ervoor gezorgd dat de toestand van het kind is verslechterd. Ik was sterk genoeg om ons worstelende leven als alleenstaande ouder zonder steun voort te zetten. Elke dag nemen de ouderen voor wie ik zorg afscheid met dankbaarheid in hun hart, want hoewel mijn werk mentaal en fysiek veeleisend is, omring ik eenzame, zieke, oudere mensen met liefde en zorg.

Helaas is er geen programma voor sociale huurwoningen beschikbaar in mijn woonplaats, dus ik betaal zeer hoge huur en overheadkosten van mijn lage inkomen. Ik moet medicijnen kopen, kleding voor mijn kind, de kleuterschool betalen en nog veel meer, en ik moet ook de schulden afbetalen van mijn partner die ons heeft verlaten. Het is vaak een uitdaging om eten op tafel te zetten. Niemand begrijpt hoe ik erin slaag om het hoofd boven water te houden, maar ik moet worstelen omdat ik doodsbang ben dat als ik het niet doe, mijn zoontje van me wordt afgepakt. Ik zit aan de grens van mijn capaciteit. Hoewel ik zelf hulp nodig heb, help ik anderen zoveel ik kan. Ik vraag je, als je kunt, om bij te dragen aan mijn financiële stabilisatie, zodat ik voor mijn kleine jongen kan blijven zorgen en kan betalen voor de verbeteringen die hij nodig heeft.

€ 0 van € 3.000
0% gefinancierd

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.