Gezondheidszorg   

Aangemaakt door :

james maclean

Locatie:

Zaandam, Nederland

Aline (44) heeft een jaar geleden een herseninfarct gehad. Zij is verlamd van top tot teen op de linkerhelft van haar lichaam. zij moet dus ook in een rolstoel. Maar het huis waar ze momenteel in woont is gewoon te klein. Ze kan niet met haar rolstoel in het hele huis komen en is hierdoor al een paar keer gevallen.

Aline heeft 06/09/2017 een herseninfarct gehad. Zij moest in een revalidatie centrum voor meer dan een half jaar om opnieuw te leren leven. Ze heeft eenn zoon: James (15) die het ook ontzettend zwaar heeft gehad om zijn moeder opnieuw te leren kennen. Toen ze eindelijk naar huis mocht na maandelang alles opnieuw te leren doen was ze veel vrienden kwijt, haar vriend had het uitgemaakt, haar rijbewijs kwijt en haar auto moest weg. Ze moest thuis met haar rolstoel maar het huis is gewoon te klein voor haar(29m2) Ze kan bijvoorbeeld niet in de keuken of haar slaapkamer komen en is hierdoor vaak omgevallen omdat ze geforceert moet lopen terwijl ze dat niet kan. Nu heeft ze eindelijk een nieuw huis gevonden, maar de overheid wilt geen verhuis subsidie of handicap subsidie geven. hierdoor moeten zij van haar dromen opgeven om in een nieuw huis te wonen. Het probleem zoals altijd...Geld.

€ 10 van € 500
2% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.