Vrouwenemancipatie   

Aangemaakt door :

Kara-ali Dolati

Locatie:

Istanbul, Turkey

Hallo, ik ben Kara, een inwoner van Turkije, Istanbul. Natuurlijk ben ik geboren in Spanje, maar we wonen al vele jaren in Turkije. Ik ben de moeder van een zoon. Mijn zoon is 4 jaar oud en ik ben nog steeds zwanger. Mijn vrouw is de reisleider. Ik heb 16 maanden geleden een onbekende ziekte opgelopen. Ik werd werkloos. Werkloos zijn veroorzaakte niet echt een probleem in ons leven, maar door ziek te zijn kreeg mijn vrouw veel te lijden. Mijn onbekende ziekte is een transverse myelitis (nmo) . Helaas, drie maanden geleden, met de verspreiding van het coronavirus in de wereld, stopten toeristische reizen en dit zorgde ervoor dat mijn vrouw werkloos werd. We zijn nu werkloos. Gedurende deze drie maanden hebben we hard gewerkt met de besparingen die we hadden. Helaas helpt de regering immigranten niet en deze racistische opvatting bestaat in Turkije. We naderen nu het midden van de maand, terwijl we bijna geen geld hebben om huur en levensonderhoud zoals voedsel, water, elektriciteit, etc. te betalen! In totaal hebben we $ 1.300 nodig . Ik weet dat je een goed doel hebt, maar ik weet niet of je Turkije gaat dekken, maar we hebben dat bedrag nodig, wat zeker een klein bedrag is voor jou en een redder voor ons. Dit bedrag is alleen voor het huishouden, eten en diensten. Ik heb meer dan twee maanden geen fysiotherapie gehad omdat we duurdere kosten hebben. Ik vraag je om ons zo veel te helpen. Slechts $ 1.300 kan ons redden. Ik vraag je om ons te helpen.


Hallo, ik ben Kara, een inwoner van Turkije, Istanbul. Natuurlijk ben ik geboren in Spanje, maar we wonen al vele jaren in Turkije ...
€ 0 van € 1.300
0% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.