Kinderwelzijn   

Aangemaakt door :

Ingo Thurm

Locatie:

, Deutschland

Aan alle kerstengelen die in de harten van mensen leven.


Een tragisch lot heeft zich hier in Mecklenburg-Voor-Pommeren voltrokken, en het eindigt nooit.


De afgelopen weken/maanden is het leven van de familie B. door Corona drastisch veranderd. Gelukkig heeft meneer B zijn baan nog, maar dit had anders kunnen aflopen omdat de kinderen in quarantaine zaten. Zijn vrouw, mevrouw B., regelt al het andere wat je als huisvrouw moet doen en probeert tegelijkertijd dit thuiskantoor van het bedrijf te implementeren, wat eigenlijk onmogelijk is (productie-assistent). Zelfs met haar kleine salaris is het genoeg om de maand door te komen.

Daardoor is het geld dat familie B. heeft om van te leven niet meer voldoende. Defecte auto, defecte elektronische apparaten (koelkast, wasmachine en magnetron, enz.). En helaas heeft mevrouw B. een ernstig auto-ongeluk gehad, alles moet op de een of andere manier en zo goedkoop mogelijk worden vervangen. Kerst is er voor de twee kinderen niet meer, want dat kan gewoon niet. Als je zelf kinderen hebt, weet je hoe het je hart verscheurt als je in de ogen moet kijken van kinderen die onder de tranen staan terwijl andere mensen zichzelf verrijken met iets dat ze niet nodig hebben.

Kerst betekent geen cadeaus.

Kerstmis gaat niet over jaloezie.

Kerstmis staat voor barmhartigheid, compassie, saamhorigheid en bovenal menselijkheid.


Als je jezelf als een kerstengel ziet, kijk dan alsjeblieft in je hart en tover een glimlach op de gezichten van de kinderen en de familie, en laat deze families weer geloven in het wonder van Kerstmis. Help me alsjeblieft om dit gezin te ondersteunen. Heel erg bedankt.

€ 0 van € 10
0% gefinancierd
175 dag(en)

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.