Noodhulp   

Aangemaakt door :

Martina Schiffer

Locatie:

Palma, Spanien

Hallo. Ik ben Martina en ik ben op Mallorca om de Oekraïense vluchtelingen te helpen. Ik doe vrijwilligerswerk met mijn vrienden. Wat we hier zien is echt angstaanjagend. Mensen die alles verloren omdat hun huizen verwoest waren. Ook zie je veel kleine kinderen met hun moeders. De vaders zijn vaak nog in de Oekraïne omdat ze vechten, of ze zijn ergens anders ondergebracht. We hebben een gofundme opgericht en willen geld inzamelen voor dingen die dringend nodig zijn. De kleren zijn al in overvloed en er zijn er genoeg. Maar bijvoorbeeld opladers voor telefoons en mobiele telefoons. Het is van groot belang dat deze mensen weer in contact kunnen komen met hun familie en zo snel mogelijk op de hoogte kunnen worden gehouden. Dit is erg belangrijk. Ook speelgoed voor de kinderen en communicatiemogelijkheden voor de jeugd. Momenteel worden ze ondergebracht in hotels in kamers waar alles bij elkaar is. Het is de bedoeling dat deze mensen zo snel mogelijk een normale huisvesting krijgen. Iedereen hier werkt hier hard aan en we hebben ook geld nodig om panden te huren.

Er worden nog veel meer vluchtelingen verwacht, dus alle financiële hulp is zeer welkom, al is het maar 20 euro. Op deze manier willen we deze onschuldige mensen en kinderen helpen om zo snel mogelijk weer een normaal leven te leiden. En, belangrijker nog, het contact met hun familie herstellen.

Natuurlijk is er ook het Rode Kruis, dat geld inzamelt, maar we willen ook helpen zodat we hier direct kunnen helpen en mensen van de eerste levensbehoeften kunnen voorzien.

We hopen het echt als deze noodoproep op sociale media wordt gedeeld. Onze dank is groot.

€ 0 van € 8.500
0% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.