Noodhulp   

Aangemaakt door :

ONE-NETBOOK

Locatie:

Tehran, Iran

Hoi. Ik heb jaren gewerkt. Ik ben mijn baan kwijtgeraakt door slechte arbeidsomstandigheden en de economische crisis. Daarna heeft geen enkel bedrijf me aangenomen.

Toen gebruikte ik mijn spaargeld voor een baan, maar het was oplichterij en ik verloor al mijn geld. Toen leende ik geld van anderen voor een andere baan, maar ik faalde en verloor weer geld. Dus ik werd schuldenaar.

Nu heb ik geen baan en geen geld. Mijn vader leeft niet en niemand in mijn familie heeft een baan. Ik en mijn gezin leven in moeilijke en slechte omstandigheden. Er zijn veel problemen. We hebben verschillende afbetalingen en schulden. Mijn moeder en ik hebben verschillende ziektes zoals: tandheelkundige problemen, maag, hart, bloeddruk, schildklier, artritis, depressie en obsessie. De kosten van behandeling en medicijnen zijn hoog, dus we verdragen pijn, lijden en ziekten.

In onze woonomgeving zijn de kosten van levensonderhoud hoog. De duur en de inflatie nemen vreemd toe. In veel gevallen zijn de prijzen van goederen niet vast en zelfs gedurende een maand ongewijzigd.

Het oplossen van de problemen kost veel geld. Help me alstublieft zoveel mogelijk en deel deze campagnepagina met mensen die ons kunnen helpen.

Bedankt voor je vriendelijkheid.

€ 0 van € 300.000
0% gefinancierd

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.