Evenement   

Aangemaakt door :

Stichting Heartbeat

Locatie:

Tiel, Nederland

Stichting Heartbeat organiseert voor gezinnen met een jonge hartpatiënt vakanties en eendaagse activiteiten met plezier en ontspanning als uitgangspunt. Jaarlijks worden er zo’n 1400 kinderen geboren met hartproblemen en moeten er levensreddende operaties uitgevoerd worden. Stichting Heartbeat zorgt voor een moment van rust, even weg uit de dagelijkse hectiek, even gewoon een gezond gezinnetje.


HEARTVILLA’S OTTERLO EN WINTERBERG

Op DroomPark De Zanding in Otterlo staat de HeartVilla Otterlo, een vakantiehuis waar gezinnen een heerlijke ontspannen vakantieweek kunnen beleven. In Winterberg (D) beschikt Stichting Heartbeat over een prachtig vakantieappartement. De HeartVilla’s zijn bedoeld om gezinnen het vertrouwen te geven om weer op vakantie te gaan na een lange ziekenhuisopname of zware operatie(s) of om lekker van elkaar te genieten wanneer er spannende tijden vol zorg aankomen.


HEARTDAYS

Jaarlijks organiseert Stichting Heartbeat eendaagse activiteiten, zoals de HeartRace Circuitdag, Heartbeat Sloepentocht, de HeartDrive, HeartBallooning en Kernie’s Familiedag. Wil je sportief aan de gang? Kom dan bijvoorbeeld naar Heartbeat to the Maxx om een lekker uurtje te jumpen, te karten of te lasergamen.


Fondsenwervende activiteiten staan helaas op een laag pitje door Covid-19. De HeartVilla in Winterberg kunnen we helaas niet inzetten, maar de kosten lopen wel door. Gelukkig hebben we reserves, maar we willen natuurlijk zodra het weer kan, gelijk weer supergave activiteiten voor de gezinnen organiseren. Help jij mee met een bijdrage dit mogelijk te maken?


Ieder bedrag is welkom!

€ 0

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.