Educatie   

Aangemaakt door :

Heart of Grace

Locatie:

Bawjiasi, Ghana

WAT WE DOEN

Heart of Grace is een non-profit organisatie die minder bevoorrechte kinderen ondersteunt om onderwijs te zoeken in zowel academisch als beroepsgericht onderwijs in sommige landelijke gebieden in Ghana. We streven ernaar om financiële en professionele vaardigheden te verbeteren om de kinderen in hun opleiding te ondersteunen om de nodige vaardigheden te verwerven om verantwoordelijke volwassenen in de samenleving te worden. "Wij geloven dat alle kinderen het recht op goed onderwijs verdienen", en hun welzijn is onze prioriteit.Onze missie

Heart of Grace selecteert een aantal intelligente en academisch zwakke kinderen vanaf 4 jaar via een onpartijdige en rechtvaardige methode voor educatieve sponsoring. Voor degenen in nood zullen de mogelijkheden worden geboden om hun academische en technische vaardigheden te bevorderen door middel van beroepsopleidingen door web-training en professionele mentoren op de vereiste gebieden.

Onze visie

De visie van de stichting Heart of Grace is om kansarme gemeenschapskinderen in Ghana op te voeden. Heart of Grace streeft ernaar om kansen in onderwijs en andere bekwame activiteiten te bieden aan financieel achtergestelde kinderen tussen de leeftijd van 0 jaar en ouder door de vereiste financiële en technische ondersteuning te bieden zodat ze opgroeien om hun families en andere kinderen in hun gemeenschappen te ondersteunen.


Heart of Grace is een non-profit organisatie die minder bevoorrechte kinderen ondersteunt om onderwijs te zoeken in zowel academisch als beroepsgericht onderwijs in sommige landelijke gebieden in Ghana.

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.