Maatschappij   

Aangemaakt door :

Line Potato

Locatie:

, Germany

Hallo jongens! Op 26 mei is onze eigen Mr. Hasuobs 32ste verjaardag.

Ik ben benaderd door een paar leden van de gemeenschap die me vroegen of ze Hasu op een of andere manier een verjaardagscadeau konden geven, en daarom bedachten we een crowdfunding-oplossing!Het ingezamelde geld zal worden gebruikt om een geschenk (of geschenken) te kopen, gekozen door de gemeenschap via een poll die na 1 juni beschikbaar komt.

Alle donaties die overblijven die de gekozen geschenken overschrijden, zullen als anonieme begaafde subs worden geschonken op www.twitch.tv/liquidhasuobs


Als je cadeausuggesties wilt toevoegen, doe het dan hier https://forms.gle/wht5BKzHwyHQRfqu7


Als je wilt dat je naam of nickname wordt vermeld op de felicitatiekaart, geef dan een bijnaam of naam op bij de donatie!


Bekijk onenigheid voor meer informatie of als je vragen hebt @ https://discord.gg/rFgPq2u


Ter ere van de 32e verjaardag van Mr. Hasuobs heeft de gemeenschap een verjaardagsinzamelingsactie opgezet. Het ingezamelde geld zal worden gebruikt om een geschenk of geschenken te kopen, gekozen door de gemeenschap, die hij live zal openen op Twitch!
€ 265
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.