Handbikebattle 2017
Geen berg is te hoog, als je de uitdaging maar aan gaat
Libra Revalidatie & Audiologie
Netherlands, Netherlands
Gezondheidszorg
Start geldinzamelactie
€6,605.00 66.05%
van €10,000.00
Nog 133 dag(en)

Deel pagina via:

Kunt u het zich voorstellen? Met een handbike een hoge berg in Oostenrijk beklimmen?

Libra Revalidatie doet in 2018 voor de vierde keer mee met de Handbikebattle in Oostenrijk. Een team handbikers beklimt, na een gedegen training vooraf, in Oostenrijk de Kaunertal Gletsjer. De training wordt enthousiast ondersteund door medewerkers (fysiotherapeuten, bewegingsagogen e.a.) van Libra. Het team genaamd 'Libra Bikers' traint wekelijks volgens een individueel opgesteld schema. Daarnaast maken zij veel kilometers buiten op de wegen in onze regio en binnen op de tacxtrainer. Zo verschijnen zij goed voorbereid aan de start. De Handbikebattle is op 14 juni 2018.

Doel
Het team handbikers is een groot voorbeeld voor mensen met een beperking die grenzen willen verleggen. Door deze prestatie laten zij zien dat er met doorzettingsvermogen en wilskracht heel veel mogelijk is. Dat levert voor veel mensen die werken aan herstel of aan het leven met hun beperking, een bron van inspiratie.

Uw steun is belangrijk
Libra Revalidatie is een zorginstelling. Het geld dat nodig is voor de training, vervoer en verblijf komt niet uit zorggelden maar wordt bijeengebracht door sponsoren.
Uw steun maakt het voor dit team mogelijk om de uitdaging aan te gaan. Libra vindt het belangrijk dat mensen met een beperking sporten. Dat brengt zoveel op gang, sociaal, fysiek maar ook maatschappelijk. Daarom intieert Libra dit.
Steunt u ons team?