Sport   

Aangemaakt door :

René Verleg

Locatie:

Geldrop, Nederland

Zaterdag 9 Mei ga ik minimaal 100 kilometer Handbiken om de Geldropse zorgverleners een hart onder de riem te steken. met het gehaalde geld wordt lunch/dinerbonnen geschonken aan de zorgverleners die ze dan kunnen verzilveren op een aantal locaties in Geldrop.

Ik train het hele jaar door op de handbike om mee te kunnen doen aan de HomeRide, een estafette fietstocht t.b.v. het Ronald Mc Donald Kinderfonds van 500 kilometer door Nederland. Hierbij ben ik tot nu toe de enige die hier aan meedoet op een handbike.

Daarnaast was het ook de bedoeling om dit jaar voor de 2e keer TML Dommelstreek te vertegenwoordigen met de handbikewedstrijd tijdens de Ronde van Geldrop.

 

Beiden gaan niet door vanwege de Corona crisis. Toch wil ik mijn training niet ‘weggooien’ en heb ik iets anders bedacht om toch iets te kunnen bijdragen aan het goede doel: 


Op 9 mei a.s ga ik een tocht van minimaal 100 kilometer op m’n handbike rijden. Mike zal mij deze dag vergezellen; hij rijdt op een racefiets en kan mij onderweg ondersteunen als ik stukken krijg. Daarnaast zal een volgwagen van TML Dommelstreek ons op rustpunten voorzien van eten en drinken.


Op deze manier wil ik geld ophalen voor lunch/dinerbonnen voor de Geldropse zorgmedewerkers. Ik wil hen op deze manier bedanken en hen een hart onder de riem steken. 

De bonnen worden gemaakt door een aantal horecagelegenheden in  Geldrop en zullen worden aangeboden aan het zorgpersoneel. De primaire doelgroep is de groep zorgmedewerkers van de verpleegtehuizen. Zij hebben naast hun zorgtaken op dit moment ook een intensieve sociale functie. Maar ik hoop natuurlijk dat het opgehaalde bedrag zo groot is dat we alle Geldropse zorgverleners op deze manier kunnen verrassen.

 

We zullen starten en eindigen op het horecaplein in Geldrop.


JIJ SPONSORT MIJ TOCH OOK?? 

€ 1.380
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.