Maatschappij   

Aangemaakt door :

B*ween Ladies

Locatie:

Netherlands, Netherlands

Het hardst getroffen, onze ouderen! Op slot in hun huis of verpleeghuis. Laat hen weten dat we aan ze denken en collectief iets voor ze doen, al is het maar met iets kleins zoals een gebakje met de tekst “we houden van jullie en zijn jullie niet vergeten”. Doneer omdat we van ze houden. ♥️

Lieve mensen,


Bij B*tween Ladies dameskleding en personal styling is het momenteel rustig en doen we op dit moment 1 op 1 personal styling opdrachten. Ik heb wel veel tijd over en die tijd wil ik als ondernemer goed besteden, en niet bij de pakken neer gaan zitten in deze absurde situatie waarin we allen zijn beland. Daar waar de maatschappij mij al 23 jaar heeft gesteund om mijn bedrijfje te runnen, wil ik in deze tijd graag iets terug doen. Vooral voor de ouderen in de maatschappij, de groep die het hardst getroffen is. We doen een fundraising om een gebakje met een mooie tekst bij ze thuis en in bejaardenhuizen te laten bezorgen, zodat ze weten dat we aan ze denken. Deze gebakjes zullen we bestellen bij kleine bedrijfjes met weinig werk. Een enorme win win situatie! Jij helpt een klein lokaal bedrijfje en daarmee geef je een oudere het gevoel van waardering en dat we ze niet vergeten zijn. Dus lieve mensen laten we dit samen doen! Wij van B*tween Ladies doen dit geheel belangeloos en investeren ons overgebleven tijd om ons nuttig te maken voor onze ouderen. Help je mee? We laten ze niet in de steek!


SAMEN STERK, STERK SAMEN


Xx
€ 55

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.