Wens   

Aangemaakt door :

Andreas Klemmstein

Locatie:

, Deutschland

Beste vrienden, familie en kennissen,

De volkstuintjes zijn niet alleen een belangrijk onderdeel van onze natuur en cultuur vanwege de verrijking van planten. Het clubleven bevordert ook verschillende competenties door de nabijheid van buren en vooral door gemeenschappelijke contactpunten in de club.

Onze volkstuinvereniging “Am Mühlrain” eV werd opgericht in 1967 en is erg rustig door zijn ligging aan de rand van Halle (Happy Future). Met onze 72 percelen zijn we een heel kleine, maar toch leuke tuinclub in de buurt van onze tuinvrienden.

Of het nu jong of oud is, met of zonder kinderen, onze vereniging van meerdere generaties is blij met nieuwe buren en zegt: 'Aan goede buren'

Sinds een paar jaar ziet onze gemeenschappelijke ruimte / speeltuin er erg leeg uit.

Aangezien we rond de jaarwisseling de speeltuin gaan ontwerpen met nieuwe TÜV-conforme speeltoestellen, is het voor ons niet zo eenvoudig om nog meer grote financiële sprongen te maken.

Om de sociale contacten weer te bevorderen hebben we ook ontmoetingsplekken nodig en hier stellen we ons als kleine vereniging voor aan een paviljoen.

Tuinvrienden en ouders kunnen hier samenkomen, ideeën uitwisselen en hun kleine kinderen zien spelen.

We ontwerpen de speeltuin met het thema safari en daar kwamen we prachtige paviljoens van bamboe tegen.

Dit paviljoen zou goed passen bij het onderwerp en we hopen dat we het project samen kunnen beheren

Veel dank

De directie


https://www.kleingarten-halle.de/

€ 5 van € 2.850
0.2% gefinancierd

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.