Gezondheidszorg   

Aangemaakt door :

Yulissa Cruz

Locatie:

, Honduras

Hallo iedereen!


Mijn naam is Yulissa, ik ben 25 jaar oud, ik verloor de mobiliteit van mijn benen op jonge leeftijd, tijdens een gezinsautorit, waardoor ik een ernstige dwarslaesie kreeg, mijn voeten zijn nu een kleine rolstoel, het klinkt triest. We hebben ons echter gerealiseerd dat het grootste probleem niet is dat mijn benen niet werken, maar de fysieke gezondheidsproblemen die mijn nieuwe toestand veroorzaakte, ik was constant ziek en mijn botten verzwakten, ik groeide niet zoals anderen, momenteel heb ik de diagnose met een deficiëntie chronisch nier niveau II, is geen goede zaak, aan de andere kant is een reeks gevaarlijke infecties me binnengevallen, terwijl de opties van medicijnen, antibiotica die ze leveren aanzienlijk zijn uitgeput, dus het is geen goed teken. Artsen vertellen ons dat de beste optie is om een manier te vinden om gevaarlijke infecties te stoppen door middel van een ietwat complexe chirurgische ingreep, waarbij ze zullen proberen de levensomstandigheden te verbeteren, maar na verschillende afspraken hebben we vanwege de complexiteit geen manieren gevonden. voel me niet op mijn gemak en andere artsen zijn moeilijk te vinden, omdat ze in andere landen dan het onze zijn, we hebben bijna geen opties meer, met slechts 2 antibiotica beschikbaar die mijn lichaam helpen, mijn enige uitweg is om het land te verlaten op zoek naar specialisten en behandelingen die mij zullen helpen om op de lange termijn beter te worden, mijn familie die voor mij heeft gezorgd heeft geen geld om de ziekenhuiskosten in het buitenland te betalen, daarom schrijf ik voor mezelf, in een laatste poging, om te vragen jouw hulp! We hebben geen schatting van hoeveel we mogelijk moeten betalen voor de behandelingen, in gezondheidszaken zijn er altijd onvoorziene gebeurtenissen, vooral als het in een ander land is, omdat we het geld niet hebben we hebben geen goede bestemming gepland , Ik verlies het vertrouwen niet in het kunnen uitgaan , bestemmingen zoals Mexico of Europese bestemmingen, maar voor ons is elk land moeilijk, we hebben geen middelen. Met heel mijn hart zou ik dat zijn en we zouden erg dankbaar zijn als je een donatie zou kunnen doen, ik zal positief blijven, elke donatie zal worden gebruikt voor ziekenhuiskosten, medicijnen, chirurgische procedures, nieuwe onderzoeken, echo's, röntgenfoto's,

TACS, nieuwe emogrammen, onder andere die nodig kunnen zijn, en de verplaatsing naar een ander land, op zoek naar een nieuw leven! Het verkrijgen van betere voorwaarden in gezondheid!


Eerlijk! Ik bedank de lezer die mijn bericht kwam lezen, ik wist niet waar ik moest beginnen, ik heb mijn best gedaan. BEDANKT!


Opmerking; Iedereen die met ons wil communiceren kan dat doen via; [email protected]

+50432616594

€ 0 van € 60.000
0% gefinancierd

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.