Kinderwelzijn   

Aangemaakt door :

Claartje Visser

Locatie:

Netherlands, Netherlands

Bijna 5 jaar geleden heb ik voor het eerst mijn haar gedoneerd. Inmiddels is mijn haar weer lang genoeg om een nieuwe donatie te kunnen maken, 30cm dit keer voor Stichting Haarwensen! Zij maken haarwerken voor kinderen die vanwege medische redenen kaal zijn.


Zou jij willen bijdragen aan mijn inzamelactie voor deze stichting?


De vorige keer hebben mijn vrienden en familie mij aangeraden een inzamelactie te starten, dus ook deze keer wil ik jullie vragen mij te helpen geld in te zamelen voor deze fantastische stichting. Iedere bijdrage is welkom!


Haarwensen is er voor kinderen tot en met 18 jaar, die door medische behandelingen of een vorm van alopecia (kaalhoofdigheid) in aanmerking komen voor een haarwerk of een pruik. Vaak gaat het om kinderen met kanker die hun eigen haar zijn kwijtgeraakt door bijvoorbeeld chemotherapie of medicijnen. 


Zonder financiële hulp kan Haarwensen niet bestaan. De kinderen ontvangen de haarwerken zonder dat daar kosten aan verbonden zijn. De kosten voor de productie, het aanmeten en het onderhoud van een haarwerk liggen rond de € 1.500. Haarwensen ontvangt geen overheidssubsidies en is dus geheel afhankelijk van de steun van particulieren en bedrijven.

€ 1.080 van € 1.000
108% gefinancierd

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.