Kinderwelzijn   

Aangemaakt door :

Merel Van Groenhoven

Locatie:

Amsterdam, Nederland

Wij helpen weeskinderen in zowel het binnen en buitenland. Wij geven iedere kind die om tragische redenen geen ouders meer hebben een leuke verjaardag te bezorgen.

Stichting gefeliciteerd,  is in januari 2016 opgericht door een 16-jarig weeskind, Annebelle Gooij. Haar doel was om ervoor te zorgen dat elk kind de kans kreeg om zijn/haar verjaardag te vieren. Na een heftige allergische reactie van de taart op haar 12e verjaardagsfeestje, werd ze opgenomen in het ziekenhuis waar ze bij haar ouders bleef klagen over het feit dat ze niet voorzichtig was bij de aankoop van een nootvrije verjaardagstaart. Haar ouders legden uit dat ze zelfs het geluk had om een verjaardagsfeestje te hebben en sinds die dag, bracht ze haar verjaardag door in het geven van stijl. Nu heeft de organisatie zich over de hele wereld verspreid om ervoor te zorgen dat geen enkel weeskind kind zonder verjaardag gaat. Op onze maandelijkse verjaardagen bieden we taart, cadeaus aan alle verjaardagskinderen.  Speelgoed, snoepgoed, entertainment etc.  

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.