Aangemaakt door :

Nav Navshakh Shania Singh

Locatie:

Maastricht, Nederland

Verbonden aan:

Motivatie

Steun de sponsorloop van Maastrichtse hotelschool studenten!

De Hotel Management School Maastricht organiseert een sponsorloop gedurende de eerste editie van Trails of Global Minds om geld in te zamelen voor studenten die door de oorlog in Oekraïne in financiële nood zijn gekomen. In 4 dagen lopen zo’n 300 derde- en vierdejaarsstudenten een wandeling van 20 km in de regio rond Vaals. U kunt deze studenten steunen tijdens hun wandeltocht. Voor iedere gelopen kilometer kunt u een bedrag doneren die volledig ten goede komt aan de ANBI gecertificeerde Foundation HMSM. Het doel van deze actie is om geld in te zamelen voor een noodfonds voor huidige en toekomstige studenten die door de oorlog in Oekraine hun studie niet meer (volledig) kunnen betalen.

 

Wilt u de studenten een hart onder de riem steken? Doe dan mee. 

Kies een groep studenten en bepaal zelf uw bijdrage. U kunt kiezen uit een bedrag per kilometer of u vult een eigen bedrag in. (alle bedragen zijn welkom maar houdt rekening met relatief hoge transactiekosten voor ons op kleine bedragen).

 

€ 0,25 per kilometer (€ 5,-)

€ 0,50 per kilometer (€ 10,-)

€ 1,- per kilometer (€ 20,-)

€ 2,50 per kilometer (€ 50,-)

 

De studenten die gaan lopen voor dit doel hebben door de pandemie hun internationale stage gemist en daarmee de kans om zich onder te dompelen in andere omgevingen en culturen. Deze wandeltocht daagt studenten uit om kennis te maken met het prachtige landschap en rijke cultuurhistorie van de regio afgewisseld met uitdagende opdrachten. Een ervaring om nooit te vergeten!


De groep studenten die het meeste geld ophalen, winnen een geheel verzorgd etentje bij restaurant Luster op het Vrijthof in Maastricht, mede mogelijk gemaakt door oud-student en eigenaar Loek Rekko [F 2018].


Met uw donatie steunt u het huidige of toekomstig studenten die door de oorlog in Ukraine in problemen is gekomen met het financieren van de studie op de Hotelschool. Tegelijkertijd draagt dit bij aan de global minds van onze studenten en de internationale en gastvrije karakter van onze hotelschool.


Lees meer informatie over de Foundation HMSM op de website of stuur uw specifieke vraag aan [email protected] 

€ 48
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.