Aangemaakt door :

Piet Van reeken

Locatie:

Netherlands, Netherlands

Verbonden aan:

Motivatie

Mijn naam is Yorick en ik ben bezig samen met producer Atau , om een Stichting op te zetten waar we jongeren mee willen bereiken en helpen om hun verslavings gerelateerde problemen om te zetten in muzikale creativiteit. Wij willen ze bereiken door het middel van Muziek en videoclips uit te brengen en een positieve boodschap over te brengen. Ik zet mijn levensverhaal om in inspiratie voor andere, en probeer ze te motiveren de goede kant op.


Wij willen ze de kans geven om Rap en Zang op te nemen in een studio of te leren beats maken en nummers produceren. Het ultieme doel is om niet alleen op onze locatie te werken maar ook met een bus met ingebouwde studio langs instellingen te gaan om jongeren te bereiken. Ik Rap zelf en Atau maakt beats en produceert nummers. Ik heb onlangs het nummer niet Alleen uitgebracht.

Niet Alleen is verfilmd in een hele mooie videoclip en gaat over verslaving, herstel en het vinden van nieuwe gezonde contacten.


Ik ben sinds 2.5 jaar bezig om mijn verslaving te overwinnen en ben nu 16 maanden clean van een hevige verslaving.

Ik ben 25 keer verhuisd en heb van alles meegemaakt. Hierdoor kan ik mij identificeren met jongeren die te maken hebben met: dakloosheid, verslaving, criminaliteit, alleen zijn en andere life issues.


Om dit allemaal op te starten hebben we wel budget nodig voor apparatuur, een ruimte, het maken van videos om de doelgroepen te bereiken,

en de marketing hiervan.


Wij willen vragen als mensen dit een mooi iniatief vinden om dan wat te doneren aan ons.€ 0

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.