Ondernemerschap   

Aangemaakt door :

Gertruud van Ettinger

Locatie:

Antananarivo, Madagaskar

Op dit beeldschone eiland, even ten oosten van de Afrikaanse kustlijn vind je unieke inheemse planten- en bomensoorten zoals de baobab, welke nergens anders ter wereld voorkomen. Al rijdend door de jungle zie je diersoorten als de lemuren en ruik je de geuren van ecalyptus bomen. Maar de vraag is voor hoe lang nog?Net zoals op veel andere kwetsbare plaatsen ter wereld zit er ook op Madagaskar een houdbaarheidsdatum. Ontbossing is een serieus probleem en de daarmee gepaard gaande uitsterving van de bijzondere diersoorten een feit! Daarom is mijn vraag aan jou; help mij mee Madagaskar helpen!


Samen met mijn organisatie Outland Madagascar organiseren wij unieke en uitdagende off-road expedities. Middels het bevorderen van het toerisme brengen we de uniciteit van het land onder de aandacht door je mee te nemen in de wondere wereld die Madagaskar rijk is. Dat we met onze reizen gelijk de werkgelegenheid een enorme boost geven is een mooie bijkomstigheid en in dit straatarme land meer dan welkom.


Outland Madagascar is een startende onderneming, en net zoals veel bedrijven die aan het begin van hun carrière staan kunnen ook wij best een zetje in de rug gebruiken. Een financieel zetje wel te verstaan om de laatste puntjes op de wel bekende i te kunnen zetten. Er mist namelijk nog een 4x4 auto. Deze hebben we nog hard nodig zodat we de off-road expedities goed kunnen voorbereiden.


Mijn naam is Gertruud Van Ettinger, van origine regisseuse en documentairemaakster maar tegenwoordig ook bevlogen reisleidster en wereldverbeteraar, en ik dank je namens mijzelf en de gehele bevolking van Madagaskar voor het lezen van mijn bedelbriefje. Maar alleen lezen is helaas niet voldoende. Dus pak je chequeboekje, keer je spaarpot om, sloop dat matras, vind die oude sok, ga een heitje voor karweitje doen en doneer alles wat je kunt missen aan Outland Madagascar. Zelf heb ik alle voorgaande stappen al gezet, nu ben jij aan de beurt en doneer vandaag nog op bankrekeningnummer NL 21 INGB 0001 3039 04 t.n.v Gertruud van Ettinger.


Liefs Gertruud,


Ps: Had ik al gezegd dat van al mijn reizen 5 % naar de Zazamalala Foundation gaat. Deze organisatie zet zich met hart en ziel in voor de herbebossing en ontwikkeling van gemeenschappen op Madagaskar.

En last but nut least, het zou mijn eer te na zijn geen gebruik te maken van mijn talenten en deze zullen dus ook resulteren in de vorm van een prachtige film over een van onze expedities. Nieuwsgierig ? Hier alvast een voorproefje!


€ 500 van € 15.000
3.3% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.