Educatie   

Aangemaakt door :

Lukas Duine

Locatie:

Kaapstad, Zuid-Afrika

Ik ga eind april 10 dagen lang naar Kaapstad voor een persoonlijke wereldstage. ik ga hier workshops geven aan een school daar op het gebied van media vormgeving. dit is natuurlijk super tof maar helaas kost dit wel een aardig bedrag. Daarom zou ik het super tof vinden als mensen mij willen helpen! elke donatie helpt!

Ik ben Lukas Duine ik ben 18 jaar oud en ik studeer Animatie audiovisueel vormgeving op het grafisch lyceum Utrecht. Via het grafisch lyceum was ik in contact gekomen met Global exploration. dat is een organisatie die wereldburger stages organiseert voor jongeren. ik had me meteen ingeschreven en werd gekozen! Als ik in Kaapstad aankom ga ik daar workshops geven op het gebied van grafisch/media vormgeving. Ook ga ik meelopen met een organisatie daar die jongeren helpt van de straat te blijven en zorgen dat ze goed voorbereid zijn voor de toekomst door meerdere clubs te hebben zoals een boekenclub en een programmeerclub. De kosten voor deze reis zijn in totaal -1800 euro. 600 euro hiervan betaal ik zelf. dit zijn ongeveer de kosten voor de vlucht zelf. dus al uw donaties gaan naar het programma daar! Alvast hartstikke bedankt voor elke donatie!

€ 215 van € 1.000
21.5% gefinancierd

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.