Gezondheidszorg   

Aangemaakt door :

Stefan Wolters

Locatie:

, Italien

2020 was voor ons allemaal een zeer uitdagend jaar dankzij COVID19. Terwijl we in Duitsland tot op de dag van vandaag relatief licht zijn afgekomen (hoewel dat op dit moment duidelijk aan het veranderen is), was Italië een van de eerste landen die zwaar werd getroffen. De beelden die de wereld rondgingen, zullen nog lang in de herinnering blijven.

Als Vespa-enthousiastelingen hebben we natuurlijk ook een sterke band met Italië en zo is het idee en de sterke wens om te helpen in ons volwassener geworden.

Wij - Andreas Muuß von Seggern en Stefan Wolters - zijn twee 53-jarige Vespa-enthousiastelingen uit de regio Hannover. We zijn al jaren lid van de Vespa Club Hannover von 1950 eV, waarin we ook actief zijn als penningmeester en tourmanager.

Wat gaan we doen? We willen een rondreis door Italië maken, niet op je gemak, maar echt vermoeiend en met zoveel mogelijk publiciteit, de

"Giro Solidale in Vespa"

We rijden in 13 dagen door Italië en stoppen elke avond in een andere stad met een Vespa-club. De hele tocht is zo'n 5400 km lang en we moeten tussen de 350 en 500 km per dag rijden. De volgende route is momenteel gepland:


Pontedera-San Remo-Turijn-Bergamo-Bressanone-Triëst-Pesaro-Manfredonia-Alezio-Crotone-Pizzo-Salerno-Roma-Pontedera


Onze tour is om donaties te verzamelen, die allemaal naar Italië zouden moeten gaan. We zullen de tour intensief adverteren op social media en oproepen tot donaties. We zullen ook proberen om kranten, radio en televisie te gebruiken voor een goed doel.

€ 65.000 Doelbedrag
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.