Wens   

Aangemaakt door :

Sjoerd De haan

Locatie:

, Nederland

Mijn vrouw heefd niet meer zo lang te leven het kan snel gaan maar ook langsaam voor haar begrafenis is alles al geregeld. Maar zij heb nog een wens dat haar dochterje die al begraven is bij haar in de graf komt. En daar is er geen geld meer voor om haar opgraven en herbegraven bij haar in de graf

Mijn vrouw heefd niet meer zo lang te leven het kan snel gaan maar ook langsaam voor haar begrafenis is alles al geregeld. Maar zij heb nog een wens dat haar dochterje die al begraven is bij haar in de graf komt. En daar is er geen geld meer voor om haar opgraven en herbegraven bij haar in de graf en daarom is er snel dat bedrag nodig.

Opgraven en herbegraven kost 1500 euro het geld snel bijelkaar hebben zo dat mijn vrouw toch haar dochter bij haar in graf kan.

De familie kan deze financiële last niet alleen dragen. We willen via deze weg vragen aan iedereen die Gina lief had om een bijdrage te doen om haar laatste wens in vervulling te laten gaan. Wij zijn jullie bij voorbaat zeer dankbaar!

€ 0 van € 1.500
0% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.