Voedsel   

Aangemaakt door :

Tjerk van Kammen

Locatie:

Heijen, Nederland

Ik heb via #coronahulp een vrouw leren kennen die door een inbraak haar volledige normale huis kwijt is geraakt. gas- en waterleidingen zijn gemolesteerd en verzekeraar weigert uit te keren. Haar inkomen is als zzp-er door Corona tenietgedaan. Al een jaar lang kan ze niet douchen of zichzelf wassen

Een meer uitgebreide omschrijving:

Deze mevrouw is door een inbraak volledig geruineerd en zij is haar vertrouwen in de mensheid kwijt geraakt. Ze verblijft al een jaar in een huis waarin gas en (stromend) warm water niet vanzelfsprekend zijn. Ze heeft haar leven lang (ze is nu 64) hard gewerkt en het huis waar ze nu woont kunnen veroorloven. Door Corona is ze haar basis inkomen kwijt geraakt.


De verzekeraar keert niet uit omdat men vermoedt dat mevrouw het zelf heeft gedaan. Het feit dat zij ondanks de ellende die ze nu doorstaat een schreeuw om hulp geeft, bevestigt voor mij dat dit zeker niet het geval is. Deze mevrouw is relatief naïef, maar zeer op haar hoede.Op het moment werkt zij als 64-jarige in een distributiecentrum met zeer onregelmatige werktijden. Ze is hier relatief positief onder omdat ze in ieder geval aan het werk is en een inkomen heeft.


Tijdens de inbraak zijn waterleidingen (met name koper) en gasleidingen volledig uit het huis gerukt. De herstelkosten bedragen zo'n €5800. Dit is dan ook het bedrag dat ik bij elkaar zou willen brengen om haar een nieuwe start te gunnen, die zij met haar super positieve persoonlijkheid keihard verdient.

€ 0 van € 6.000
0% gefinancierd

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.