Onderdak   

Aangemaakt door :

G.D.C.C.I

Locatie:

Tbilisi, Georgia

"Georgische kamers van koophandel en industrie in de diaspora" en haar leden erkennen volledig dat de huidige situatie veel moeilijkheden heeft veroorzaakt voor onze medeburgers die in Italië, Spanje, Frankrijk, Duitsland, Oekraïne, Rusland en Griekenland wonen. De meerderheid van de Georgische burgers in het buitenland verliezen hun baan en lopen het risico werkloos te blijven in het buitenland, vooral gezien het feit dat de meesten van hen ofwel als huishoudelijk werk werken, ofwel gewoon in diensten werken. Behalve werkloos blijven, dreigen Georgische burgers in het buitenland dakloos te worden. Helaas hebben we in verschillende landen al verschillende gevallen van dakloos worden door de huidige situatie als gevolg van COVID-19. "Georgische Kamers van Koophandel en Industrie in Diaspora", Georgische diaspora-ondernemers en hun organisaties helpen onze dakloze burgers in verschillende landen al, maar helaas zijn onze middelen niet genoeg om al onze dakloze burgers in zulke moeilijke tijden te helpen.

Daarom heeft "Georgische Kamers van Koophandel en Industrie in Diaspora" een speciale vondst gedaan om geld in te zamelen en Georgische dakloze burgers in het buitenland te helpen, voordat onze regering een boete krijgt om hen terug te krijgen.

Door dit platform te gebruiken, kan iedereen van over de hele wereld bijdragen en dakloze burgers helpen.


Georgisch

De Kamer van Koophandel en Industrie van Diaspora en haar lid Georgische Diaspora-ondernemers zijn zich er terdege van bewust dat de huidige situatie tot bijzondere moeilijkheden heeft geleid.

Onze landgenoten die in Italië, Spanje, Frankrijk, Duitsland, Oekraïne, Rusland en Griekenland wonen. De meesten van hen verliezen hun baan en verwachten in de nabije toekomst werkloos te blijven in het buitenland, en aangezien de meesten van hen werkzaam zijn in de dienstensector, lopen ze het risico dakloos te worden door werkloosheid. Helaas hebben we hier vandaag al veel voorbeelden van in verschillende landen. Leden van de Georgische Kamer van Koophandel en Industrie van Diaspora Karveli Diaspora Ondernemers en hun organisaties staan onze dakloze landgenoten in hun thuisland echter al bij.

We hebben niet genoeg middelen om alle dakloze landgenoten in deze moeilijke tijd te helpen. Daarom is hiertoe de Georgische Kamer van Koophandel en Industrie van Diaspora

Er is een speciaal fonds opgericht om daklozen in Europa te helpen en een online donatieplatform https://www.whydonate.nl/fundraiser-details/georgia-for-emigrants-against-covid-19/en, waarmee iedereen zijn huis kan betreden en thuisblijven Onze landgenoten.

Met dit systeem worden uw donaties van overal ter wereld verzameld op een speciale rekening van de Georgische Kamer van Koophandel en Industrie van de Georgische Diaspora bij JSC Cartu Bank en worden ze uitbetaald op basis van speciaal geverifieerde informatie die wordt verstrekt door verzendingsorganisaties uit verschillende landen.

Door de Raad van Commissarissen.


Zoals covid-19 verscheen in de wereld, veel Georgische emigranten verliezen hun baan en huis om te vertrekken. Georgië kan niet onmiddellijk beginnen met de evacuatie van burgers uit deze landen, dus tot op de dag van vandaag hebben meer dan 2000 burgers buiten Georgië een verblijfplaats nodig voordat de regering de zorg op zich neemt. we vragen je om ze te helpen om slecht te slapen!
€ 13 van € 4.998
0.3% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.