Wens   

Aangemaakt door :

Timothy Gatsonides

Locatie:

Leeuwarden, Nederland

Mijn naam is Timothy en ben 18 jaar oud, helaas is deze naam nog niet officieel... En daarom vraag ik hiervoor hulp! Ik wil graag mijn geslacht en naam officieel kunnen veranderen om verder te gaan met mijn transitie.

Hey hoi,


Ik ben Timothy en 18 jaar. Helaas is deze naam nog niet officieel... Laten we beginnen bij 't begin: In 2016 kwam ik uit de kast als transgender tegen mijn moeder. Sinds die tijd ben ik druk bezig met m'n transitie tot het worden van wie ik ook echt ben. Helaas heb ik in het begin veel tegenslagen gehad waardoor het niet allemaal even makkelijk ging, maar eindelijk schiet alles een beetje op! Ben nu op het punt gekomen om eindelijk mijn naam en geslacht officieel te kunnen laten veranderen alleen komen hier helaas veel kosten bij voor iemand met een kleine uitkering, helaas was school geen groot succes door mijn onzekerheden, maar wil hier zeker weer mee verder! Financiën zijn niet de sterkste kanten van m'n ouders waardoor ik helaas niet bij hun kan aankloppen voor hulp, en daarom ben ik nu hier om hulp te vragen. Alle kleine bedragen zullen ook zeker helpen hierin, tuurlijk wil ik dat alles zo snel mogelijk gaat maar heb al zo lang moeten wachten op alles, zou ik het nu ook nog moeten kunnen.


Nu denk je misschien: waarom 150 euro? Nou, het aanvragen van het formulier bij de gender kliniek (Stepwork) kost 65 euro, een ID kaart 51 en dan ook nog eens de kosten van de pasfoto's.


Elke cent word gewaardeerd! Tis toch weer een stapje dichterbij de toekomst waar ik zo lang op gehoopt heb.

€ 60 van € 150
40% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.