Noodhulp   

Aangemaakt door :

Right To Play Nederland

Locatie:

Netherlands, Netherlands

2020 was een zwaar jaar voor kinderen wereldwijd. Covid-19 heeft hun leven totaal veranderd. Door de schoolsluitingen zaten 1,5 miljard kinderen ineens thuis. Rampen hebben ervoor gezorgd dat veel kinderen dakloos zijn geworden. En voor de meeste meisjes is het leven er alleen maar onveiliger op geworden. De gevolgen van deze crisis op crisis zijn enorm. Ze veroorzaakten het afgelopen jaar voor kinderen een golf van verwaarlozing, afzondering en traumatische ervaringen. Maar kinderen in onze programma's zijn veerkrachtig. Niets houdt ze tegen om misbruik te weerstaan, gezond en mentaal sterk te blijven en te strijden voor hun rechten.


Niets houdt Mateus, Daniyal, Judith en Irene tegen om in tijden van crisis er alles aan te doen om uit hun isolement te komen en onderwijs op afstand te volgen, gezond en mentaal sterk te blijven, zich te beschermen tegen ziekte en discriminatie en ongelijke rechten voor meisjes bespreekbaar te maken.


Right To Play steunt hen en al die andere kinderen die opgroeien in crisissituaties. Geef jij ook om kinderen in crisis?

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.