Gezondheidszorg   

Aangemaakt door :

Geef een Onderscheiding

Locatie:

Netherlands, Netherlands

Het initiatief 'Geef Een Onderscheiding' zet zich in om alle zorghelden van de coronacrisis te bedanken voor hun inzet tijdens de coronacrisis. Dat gebeurt door middel van een medaille én financiële steun.

Het doel van Geef Een Onderscheiding is om álle zorgmedewerkers die zich nu in de frontlinie inzetten in de strijd tegen het coronavirus te onderscheiden met een medaille. Hiermee eren, waarderen en bedanken we hen voor het uitzonderlijke werk dat zij verzetten in de zorg. Per onderscheiding komt er namelijk vijf euro ten goede aan Stichting Zorg na Werk in Coronazorg (ZWIC)Persoonlijke betrokkenheid

Jaspal Bathal kreeg van dichtbij te maken met corona. Hij verloor zelfs een familielid aan het virus: “De tomeloze inzet van het zorgpersoneel heeft mij persoonlijk diep geraakt. Ik wil graag iets terugdoen, en dat doe ik in de vorm van deze actie."


Steun voor Stichting ZWIC

Naast een blijvende herinnering biedt het initiatief ook financiële steun aan zorgverleners. Per onderscheiding komt er namelijk vijf euro ten goede

aan Stichting Zorg na Werk in Coronazorg (ZWIC), een initiatief van zorgverleners voor zorgverleners. De stichting biedt financiële steun aan zorgverleners en hun familieleden, als zij zélf getroffen worden door het COVID-19 virus. 


“Het is fantastisch om een medaille te mogen ontvangen, en helemaal namen het Nederlandse Volk”

Sander Muijs

Initiatiefnemer Stichting ZWiC / Orthopedisch chirurg

€ 100 van € 50.000
0.2% gefinancierd

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.