Maatschappij   

Aangemaakt door :

Stichting Tendens Vakanties

Locatie:

Arnhem, Nederland

Help Stichting Tendens Vakanties met het mogelijk blijven maken van begeleide vakanties voor mensen met een verstandelijke beperking. GEEF EEN KNUFFEL. Voor nu en voor de toekomst.


Wat als die ene week van het jaar – waarin je vrienden maakt, je enorm veel schaterlacht, uit volle borst zingt en zo zorgeloos kunt genieten – niet door kan gaan…? Na een periode waarin al zoveel was gebeurd wat je niet altijd kon begrijpen?


Voor al onze vakantiegangers was het afgelopen zomer een feit. Door Corona konden wij onze begeleide vakanties - voor mensen met een verstandelijke beperking - niet door laten gaan. 


Niet samen lachen. Niet samen zingen.

En ook geen knuffels om te ontvangen of te geven. 


Terwijl dit zo hard nodig is. Mensen met een verstandelijke beperking zijn in tijden van Corona extra kwetsbaar.


Een onwerkelijke situatie die niet alleen impact heeft op onze vakantiegangers en hun thuisfront, maar ook op onze Stichting, alle vrijwilligers en ons voortbestaan.

 

Wij komen in actie met ‘GEEF EEN KNUFFEL’

Wij willen niet bij de pakken neerzitten. En al helemaal niet in ons jubileumjaar van 25 jaar Tendens Vakanties. Daarom komen we in actie met ‘GEEF EEN KNUFFEL. Voor nu en voor de toekomst’. Want: ‘samen vakantie maken’. Dát is wat we al 25 jaar doen en nog heel lang willen blijven doen. Voor onze vakantiegangers. Voor hun thuisfront. Voor iedereen die dit mogelijk maakt.

 

Steun ons en GEEF EEN KNUFFEL. Voor nu en voor de toekomst.

Wat willen we precies doen?

In het jaar dat wij ons 25 jubileum groots zouden vieren, komen wij in actie. Wij springen op de fiets om onze vakantiegangers een knuffel te bezorgen. Geen echte natuurlijk maar een voor hen zo bekende knuffelBIJ, een miniatuur van de Tendens vakantiemascotte. Om te laten weten dat wij aan onze vakantiegangers denken en om (op afstand) weer even BIJ elkaar te kunnen zijn. Maar bovenal willen met deze actie bereiken dat we de vakanties voor hen ook in de toekomst veilig kunnen stellen.


Wij kunnen jouw steun gebruiken 

Help ons deze knuffels te geven. Voor nu en voor de toekomst. Zodat we nog heel veel vakanties kunnen blijven organiseren. Dit kun je doen door te doneren. 

Ook kun je je (als bedrijf of individu) je inzetten als fundraiser, jouw netwerk activeren en een eigen actie bedenken. En delen is helemaal fijn. Wij zijn je nu al enorm dankbaar! 


Natuurlijk houden wij je op de hoogte

Wij brengen wij onze actie in beeld, delen deze op social media en maken het opgehaalde bedrag bekend. Met dit bedrag willen wij onze vakantiegangers die knuffelBIJ geven én het komende jaar onze vakanties en activiteiten als Stichting veilig stellen.Over Stichting Tendens Vakanties

Stichting Tendens Vakanties biedt begeleide vakanties voor mensen met een verstandelijke beperking, waarmee zij – én daarmee ook hun ouder/verzorger/begeleider – een aantal dagen per jaar zorgeloos kunnen ontspannen en opladen. Door onze kleinschaligheid, persoonlijke aandacht, reiskennis én kunde worden onze vakantiegangers wereldwijzer; de leefwereld wordt vergroot, er wordt gebouwd aan sociale vaardigheden, de sociale kring wordt uitgebreid, interesses en talenten worden ontdekt en het vertrouwen op eigen kunnen en mogelijkheden versterkt. Tendens heeft daarmee als vakantieorganisatie ook een maatschappelijke functie.


Als Stichting hebben wij een ideële doelstelling en streven wij ernaar om kostendekkend te zijn. Wij zijn hiervoor grotendeels afhankelijk van onze reizigersgelden. Door het niet kunnen uitvoeren van de voorjaars- en zomerreizen van 2020 (en naar alle waarschijnlijkheid ook komende winterreizen) door COVID-19 raken onze reserves op, terwijl onze vaste kosten doorlopen. Wij willen in de toekomst vakanties kunnen blijven organiseren, samen met onze trouwe toeleveranciers zoals hotels, vakantieparken en aanbieders van activiteiten. Ons vakantieaanbod voor 2021 staat gereed. Elke euro om als Stichting in de tussentijd het bestaansrecht veilig te stellen is nu heel hard nodig.


25 jaar jubileum(actie)

Stichting Tendens Vakanties is 25 jaar geleden begonnen als fiets- en tandemspecialist voor mensen met een verstandelijke beperking. Dit jaar is ons jubileumjaar maar tegelijkertijd ook hét jaar waarin we voor het eerst geen vakanties konden uitvoeren. Door met onze jubileumactie 'GEEF EEN KNUFFEL' terug te gaan naar de 'basis', op de fiets te stappen én die persoonlijke aandacht te geven aan onze vakantiegangers, willen we samen opnieuw vooruit kijken.

 

Wil je meer weten over Tendens Vakanties? Of je aanmelden als vrijwilliger?

Kijk dan op www.tendensvakanties.nl/geef-een-knuffel. Wil je als organisatie iets voor ons betekenen? Mail dan naar geefeenknuffel[email protected]

€ 5.315 van € 25.000
21.3% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.