Vluchtelingenhulp   

Aangemaakt door :

Vogeldocumentatiefonds.nl

Locatie:

, Gambia

Kleine projecten die samen met de lokale bevolking worden uitgevoerd. Projecten die leiden tot werk voor jongeren Doel een kleinere prikkel om naar Europa te gaan. (going the backway)

Met een gedoneerde transfer printer maakt een groep jonge Gambianen T-shirts en tasjes die zij verkopen aan de souvenir shops in Gambia. Lamin Touray is de enthousiaste aanvoerder en contact persoon voor het VDF.

Met deze donaties krijgen zij ondersteuning bij het uitvoeren van de opdrachten het doel is dat zij in de toekomst zonder hulp de opdrachten kunnen uitvoeren en dat zij een toekomst hebben met zicht op werk, hierdoor zullen zij minder snel voor de ** "Backway" **kiezen.

Tevens wordt met hun inkomen families in het binnenland ondersteund.


**Backway: Vele Gambianen hebben geen zicht op werk en inkomen waardoor ze proberen via net Noorden van Afrika naar Europa te komen, wij noemen ze economische vluchtelingen, deze mensen zoeken een manier om hun families te helpen en natuurlijk zichzelf.


De visie en inzet van het VDF is mensen aan werk helpen in hun eigen land, eigenlijk zou ieder goed draaiend bedrijf een lokaal startend bedrijfje in Afrika moeten ondersteunen/sponsoren, hierdoor wordt het geld beter over de wereld verdeeld en wordt de noodzaak minder om naar het "rijke westen" te trekken verminderd.


VDF: 

Bob, "ik heb veel vertrouwen in deze aanpak, er is contact met Lamin via whatsapp, hij houdt mij op de hoogte d.m.v. foto's en video's en via de website kan Lamin zien hoeveel er gedoneerd wordt.

Als de afspraken nagekomen worden dan stuur ik hem weer een gedeelte van het gedoneerde bedrag.


Wij hebben een Transferpers gedoneerd en houden de website voor het bedrukken van de t-shirts met logo's naar keuze bij.


Waar wordt het gedoneerde geld aan besteed:

Inkopen T-shirts

Inkopen Transfer vellen

Versturen/verschepen t-shirts/transfers

Huisvesting werkplaats in Gambia

Vervoer/lokale taxi om opdrachtgevers te bezoeken


€ 0 van € 5.000
0% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.