Gezondheidszorg   

Aangemaakt door :

Neringa Kavaliauskaite

Locatie:

Madrid, Spain

Gabriele op een retraite

Als je Gabriele ongeveer een jaar geleden zou kennen, zou ze je aandacht trekken door eerlijk vriendelijk en aardig tegen je te zijn * EN


Als je haar ongeveer een jaar geleden zou kennen, zou ze feesten tot de vroege ochtend, en zou de dag erna doorgaan * EN


Als je haar ongeveer een jaar geleden zou kennen, zou ze ervoor zorgen dat je je thuis voelt, comfortabel en verzorgd * EN


Als je haar ongeveer een jaar geleden zou kennen, zou ze studeren en hard werken om haar doelen te bereiken * MAAR


Er is een MAAR. Ik zeg niet dat haar persoonlijkheid is veranderd (ze zou nog steeds indruk op je maken door oprecht warm en gastvrij te zijn), MAAR vorig jaar had Gabriele het nieuws ontvangen dat haar leven in haar toekomst zal beïnvloeden. En dat nieuws kostte al haar energie en passie om een beter leven te zoeken. Op 25-jarige leeftijd kreeg ze de diagnose eierstokkanker, stadium 3. Nu ga ik niet vertellen over de moeilijkheden die ze tegenkwam, de angst die ze had om te vechten, het teleurstellende gevoel dat ze had terwijl ze dacht 'waarom ik?' en dat alles ... De kanker is geen nieuw kwaad dat tegenwoordig gebeurt, maar na het te hebben erkend, was het belangrijk voor Gabriele om al haar energie te gebruiken om ermee te vechten.


Op dit moment maakt ze chemotherapie-sessies door, de laatste komt binnenkort. Er is dus niet veel meer over om mee om te gaan. De kracht en energie wordt lager, maar ze is nog steeds hoopvol en leeft van dag tot dag om er eindelijk doorheen te gaan. En dat zal ze doen, daar is geen twijfel over :)


De enige vraag is - wat is het vervolg? Ik heb gehoord dat als je eenmaal kanker hebt, je een beetje begint samen te leven, ertegen en ermee vecht. Zodra het voorbij is, zal het heel moeilijk zijn om terug te keren naar de dagelijkse routine, de kracht en passie te vinden om haar doelen te volgen, eindelijk een balans en stabiliteit in haar leven te vinden.


Daarom zou ik willen vragen of er mensen zijn die willen deelnemen aan deze campagne / dit project / hoe je het ook kunt noemen om wat geld in te zamelen voor Gabriele's reis naar Bali, waar ze mee kon doen aan die yoga retraite kampen - op afstand voor een beetje uit het afgelopen jaar moeilijkheden en vind een vrede in zichzelf en met de omringende omgeving. Ik ken Gabriele al meer dan vijf jaar als mijn beste vriend en een dergelijke reis zou essentieel zijn om haar geest op te frissen, de omgeving te veranderen, misschien zelfs een beetje Indonesië te bezoeken en vooruit te kijken naar de toekomst. Gabriele heeft al haar wensen uitgesproken nadat ze de kanker zal bestrijden om te proberen andere mensen te helpen, die met dezelfde problemen geconfronteerd worden / waren. Niet zeker op welke manieren, maar ze is op zoek naar een activiteit, waar ze zichzelf ook zou kunnen realiseren.


Het is altijd moeilijk om iemand om hulp te vragen, vooral als het gaat om financiën, maar soms heb je zo'n duw nodig om sommige dingen te laten gebeuren, voor jezelf en anderen.


Dus ik hoop dat er wat mensen zullen zijn die bijdragen aan haar reis, wat misschien in de herfst kan gebeuren. Daarna zal Gabriele haar avonturen en ervaringen met iedereen delen! :)


Bij voorbaat dank voor uw donaties, waardeer het echt !!!


Geld inzamelen voor de reis van Gabriele, bij voorkeur boven Bali

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.