Sport   

Aangemaakt door :

FVC O17

Locatie:

Leeuwarden, Nederland

FVC O17 Bergstrasse Pokal Duitsland (7 t/m 10 juni 2019) Helpt u onze O17 jeugdteams om hun onvergetelijke voetbalreis naar Mannheim betaalbaar te maken? We zouden u enorm dankbaar zijn!

Update 8-5-2019, 11.54 uur

Fantastisch om te zien hoe iedereen onze doneer-actie de afgelopen dagen al heeft ondersteund! Wij als toernooicommissie en de jeugdspelers zijn jullie daar erg dankbaar voor en zoals het er nu naar uitziet moeten we ons doel (€ 500 euro voor de basisbegroting) zeker gaan halen! 


Uiteraard hopen we dat iedereen massaal blijft doneren. Ook als we dat bedrag hebben behaald! Alles wat we boven de basisbegroting weten te verzamelen kunnen we besteden aan andere wensen die we als toernooicommissie nog hebben. Voorbeelden daarvan zijn het kunnen aanbieden van een herinnering aan iedere jeugdspeler (in de vorm van een shirtje) of het ter plaatse kunnen bekostigen van een extra activiteit (bijvoorbeeld entreekosten aquapark/openlucht zwembad).


Toernooicommissie FVC O17


FVC O17 reist op vrijdag 7 juni 2019 met twee O17 teams (40 personen) af naar Mannheim om deel te nemen aan een internationaal jeugdtoernooi van Euro-Sportring om de Bergstrasse Pokal. Deze geweldige ervaring vindt plaats in het Pinksterweekend op 7, 8, 9 en 10 juni 2019. Dit is een toernooi waar we nog niet eerder zijn geweest, maar waarover alleen maar lovende recensies zijn te vinden. ‘Een uitstekend georganiseerd internationaal jeugdvoetbaltoernooi volgens diverse eerdere deelnemers.


Mede met behulp van deze doneeractie hopen we met elkaar voldoende geld bij elkaar te krijgen om het voor de ouders van iedere speler ook betaalbaar te houden en voldoende geld te verzamelen voor alle kosten (o.a. overnachtingen, eten en vervoer) die er gemaakt moeten worden.


Wilt u onze jeugd ondersteunen en een éénmalig bijdrage doneren?

Uiteraard hopen wij dat iedereen (voetbalvrienden, familieleden, kennissen, clubsponsoren) een éénmalige bijdrage wil doen om ons doel te behalen en alle spelers een betaalbare en onvergetelijk pinksterweekend te bezorgen. Elk bedrag is welkom en helpt ons mee ons doel te bereiken!


NAMENS ALLE JEUGDSPELERS ALVAST DANK VOOR HET ONDERSTEUNEN VAN DIT PRACHTIGE EVENEMENT!


Zie voor meer informatie op https://www.euro-sportring.com/nl/toernooien/bergstrassen-pokal 

 

Bijgaand een impressie van de onvergetelijke voetbalreis die onze O15 vorig jaar heeft mogen maken!


Programma Bergstrasse Pokal (7 t/m 10 juni 2019)


Programma Vrijdag 7 juni 2019

Vertrek vanuit FVC met busjes naar Weinheim (Duitsland).


Zaterdag 8 juni 2019

Op deze toernooidag spelen de teams hun poulewedstrijden in Weinheim en Viernheim.


Zondag 9 juni 2019

Op deze toernooidag spelen de teams de plaatsing- en finalewedstrijden.


’s Middags vindt de prijsuitreiking en UEFA-Respect ceremonie plaats.


Maandag 10 juni 2019

Vertrek vanuit Weinheim richting Leeuwarden.

€ 589 van € 750
78.5% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.